Съдби на кръстопът 21.05.2015 + видео – Скандален бизнесмен и корумпиран кмет с онлайн видео и снимки

Съдби на кръстопът 21.05.2015 + видео – Скандален бизнесмен и корумпиран кмет

Разследват кмет за корупционни и престъпни сделки в „Съдби на кръстопът: крими“

Не пропускайте третия премиерен епизод на „Съдби на кръстопът: крими” този четвъртък, 21 май, от 20.00 ч.
Третият премиерен епизод от поредицата „Съдби на кръстопът: крими” този четвъртък по Нова навлиза в тъмните корупционни схеми в община на малък град, близо до София.

В опит да спасят своята дъщеря от влиянието на опасен бизнесмен, семейство Виткови се натъкват на престъпни схеми, касаещи точно кмета на общината. Кметът се оказва замесен в тъмните, нелегални сделки с бизнесмена Георги Генчев, който се опитва да оплете в мрежите си дъщерята на Виткови.

Младият мъж демонстрира висок стандарт и самочувствие, които според слуховете се дължат на неговия съмнителен бизнес. Проблемите не подминават и останалите съседи, когато той се нанася в апартамента на последния етаж. Заради шума, крясъците и непрестанните нощни купони съседите се обръщат към полицията, но жалбите им не водят до никакъв резултат заради тесните връзки на криминално проявения мъж с представители на властта.

Силно притеснени за дъщеря си Ема, нейните родители започват да шпионират младия бизнесмен и се натъкват на все по-притеснителни и дори опасни факти от неговия живот. Така, без да иска, семейството разкрива сериозна престъпна схема, но над Генчев определено има политически чадър, който успешно го пази. В дома на Виткови предстоят драматични обрати, които променят живота им изцяло.

Не пропускайте третия премиерен епизод на „Съдби на кръстопът: крими” този четвъртък, 21 май, от 20.00 ч. по Нова. Специалната поредица запазва вълнуващия микс от риалити и документалистика, превърнал се в запазена марка на предаването, като навлиза още по-дълбоко – в тъмните води на престъпленията. Изборът на криминалния елемент е провокация към търсачите на трудно откриваеми отговори, които обичат сами да разплитат сложни сюжети.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Галерия от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2015 г.