Съдби на кръстопът 19.05.2015 + видео – Отвлякоха дъщеря ми! с онлайн видео и снимки

Съдби на кръстопът 19.05.2015 + видео – Отвлякоха дъщеря ми!

Майка търси отвлеченото си дете в „Съдби на кръстопът: крими”

Животът на щастливото семейство Загорови от София се превръща в кошмар, откакто четиригодишната им дъщеря Люси изчезва безследно, докато е на зелено училище в планината.

Започва мащабно издирване, но детето така и не може да бъде открито. Цялото семейство е в шок. Майката на Люси – Марияна, е убедена, че дъщеря й е отвлечена. Въпреки че няма явни доказателства за такова престъпление, жената продължава да издирва своята рожба. Семейството е на ръба на отчаянието и трагедията се отразява на техните отношения.

За да преодолеят травмата, Марияна, съпругът й Александър и по-голямата им дъщеря Борислава се преместват в друг град. Първоначално нещата за семейството потръгват на новото място, но всичко се променя, когато един ден Марияна вижда на улицата малко момиченце. Отчаяната майка е завладяна от интуицията си, която й подсказва, че това е дъщеря й Люси. Съпругът й Александър се отнася скептично към твърденията на жена си, защото тя и преди се е припознавала в различни деца. Този път обаче Марияна е убедена, че не греши…

На какво е способна една майка, загубила детето си? Какви действия ще предприеме полицията в случая с изчезналото дете? Припознала ли се е Марияна или това са истинските похитители? Дали семейство Загорови наистина ще успее да открие своята изчезнала дъщеря? Отговорите зрителите ще видят във втория премиерен епизод на „Съдби на кръстопът: крими” този вторник, 19 май, от 20.00 ч. по Нова.

„Съдби на кръстопът: крими” запазва вълнуващия микс от риалити и документалистика, превърнал се в запазена марка на предаването. Всеки епизод отново разказва драматична човешка история, но специалната поредица навлиза по-дълбоко – в тъмните води на престъпленията. Изборът на криминалния елемент е провокация към търсачите на трудно откриваеми отговори, които обичат сами да разплитат сложни сюжети.

Видео анонс –

Галерия от епизода –

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2015 г.