Съдбата шепне на Теодора – „Не пей?!“ Прецени сам по Фен ТВ!

Теодора разказва за премеждията си в „Нарисувай се…”

Теодора ще бъде гост в предаването „Нарисувай се…” по Фен ТВ на 25.04 (неделя) от 16.30 часа.

Примата на Diapason Records ще разкаже за доста забавни и не дотам весели премеждия по време на снимки на свои клипове и ще сподели спомени от срещите си с някои от най-големите балкански звезди.

Синеоката бургазлийка ще покаже на зрителите шест песни, които много харесва. Изборът й е комбинация от парчета от нейния репертоар и от творчеството на някои от най-любими й звезди от различни балкански държави.

Изпълнителката на „Любовница” ще разкрие как снимките на почти всички нейни клиповете са белязани с инциденти (за щастие без трагични последици).

„Наистина сякаш е някаква прокоба и винаги нещо се случва. Или проблем с техниката, или опасност от падане… какво ли не. Мога да разкажа безброй истории в тази посока.”, каза Теодора. „Все пак се опитвам да не ги изживявам тези неща, а да гледам по-философски. Винаги си казвам, че всичко е добре, когато свърши добре.”, заяви категорично тя.

Каква картина ще подари Теодора на зрителите на Фен ТВ ще разберете от предаването „Нарисувай се…” на 25.04 (неделя) от 16.30 часа. Ако пропуснете премиерата, можете да проследите повторението на 26.04 (понеделник) от 11.00 ч.

ТЕОДОРА – Любовница / TEODORA – Liubovnica

Коментари (0)

Публикувано в на 24 април 2010 г.