Съдът глоби Криско с 300 лева, той отвръща с песен

Криско пуска ново парче вместо да обжалва глоба

300 лева глоба плати 25-годишният рапър Криско, след като Районният съд в Горна Оряховица реши, че той е виновен за потрошеният хотел в железничарския град на Нова година.

Той бе подведен под отговорност по Указа за борба с дребното хулиганство и привикан да се яви в съда. Кристиян се появи без адвокат, придружаван само от своя PR.

Любимецът на тийнейджърите се оказа доста бос относно правата си и въобще в хода на какъв процес е попаднал. Неговият PR Кристиян Белчев за малко щеше да бъде изгонен от залата заради словесна престрелка със свидетелката Цанка Димитрова.

Към нейните показания бяха и единствените възражения на Криско. Той заяви, че обвиненията срещу него са пресилени, а още сутринта на 1 януари е платил щетите, както са ги изчислили собствениците на хотела.

Криско призна, че вероятно виновник за скандала е повечето алкохол и съжали, че си е изпуснал нервите.

„Извинявам се и съжалявам, ако съм засегнал жителите на Горна Оряховица с действията си и по-специално младата рецепционистка в хотела“, каза рапърът пред магистратите. Въпреки че може да обжалва решението на съда, той се отказа и от съдебната зала отиде в банковото гише, за да плати наложената му глоба. „Няма да обжалвам, на 31-ви очаквайте новото парче с Лора Караджова“, каза той.

Криско беше поканен на 31 декември от община Горна Оряховица за участие в новогодишната програма. Организаторите предварително резервирали три стаи за петима души в хотела за рапъра и екипа му. Още при пристигането му младежът се оплакал, че стаите за балета са студени. След участието си, с подпийналата компания се върнал в хотела на сутринта. Водели със себе си още трима души, за които нямало резервирани стаи. Дежурната администраторка отказала да ги пусне да пренощуват докато не си платят за стаите. Започнала разправия между нея и Криско, който настоявал организаторите да поемат разходите и на новите гости.

След скандала Криско счупил стъклото на вратата във фоайето на хотела, а в стаята си с ритници повредил декоративна стена от гипскартон и потрошил телевизор. Служителката от рецепцията се обадила в полицията, Криско бил задържан и отведен в РУП-Горна Оряховица. Още същия ден рапърът беше освободен. Преди това той платил на управата на хотела 500 лева за нанесените щети.

Инфо: Агенция Стандарт нюз и BLife

На снимката: Злополучната компания в злополучната нощ

Виж видео от явяването на Криско пред съда. Той пристигна със специален джип, брандиран с надписа Krisko Beats.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 януари 2014 г.