Сабрина Паризи представи доку-риалити, иска отново в България

Сабрина А. Паризи покори отново Холивуд

Снощи, в Regency Fairfax Cinema Лос Анджилис, Сабрина Паризи представи за първи път документалния си риалити филм “Social-Lights 90210”.

Специално жури избра филма да бъде представен на New York International Independent Film and Video Festival. Това е един от престижните филмови фестивали в света, а събитието се отразява в най-четените и гледани медии.

Сабрина е не само съпродуцент и автор на шоуто – нейна e дори и изработката на рекламните материали.

На червения килим пристигнаха много нейни приятели и колеги от света на киното, модата и светския живот.

Разбира се сред VIP гостите бе и нейното любимо йорки Моцарт – многократен шампион по красота, което българската публика видя на живо в „Шоуто на Слави” и „На кафе” при Гала. Сабрина бе гост и на двете култови предавания в края на миналия месец.

По време на гостуването си в България, Сабрина показа както кадри от документалния си филм, така и ексклузивнo трейлъра на новото си шоу „Don’t call me Paris“, към което вече има огромен интерес в няколко Европейски държави, между които Германия, Гърция, Русия, Италия, Румъния и разбира се България.

В интервю за американската преса Сабрина споделя, че в България тя и Моцарт са се чувствали като у дома си, а в двете телевизии са я посрещнали като член от семейството.

Сабрина не скрива възхищението си и от хората, които са я спирали на улицата, за да се снимат с нея и Моцарт. Добавя още, че с нетърпение очаква да се върне отново в страната ни, и то скоро.

За следващата си визита тя е предвидила още една ексклузивна премиера – тази на новата й книга

„Glitz&Glam with Celebrity Pets“, за която обещава да бъде едно различно и незабравимо четиво.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 август 2009 г.