Рут тръгва на турне – сама или с бебе от бившия?!

Живото предаване на „Къртицата” по ТВ7 във вторник вечер, 21 май от 20 часа, ще бъде посветено на Рут Колева. Пред цяла България тя ще отговори на въпроса бременна ли е и какво смята да прави оттук нататък.

Предвид сериозността, с която водещият Андрей анонсира тази новина, тиражирана първо от жълти медии, може да се окаже, че „има нещо”! Пардон, две неща – ако е бременна, то Рут е оплодена от вече БИВШИЯ СИ ПРИЯТЕЛ. Един човек, едно момче, Калоян (на снимката), с което се раздели по орезиляващ начин, в ефира на България!

Всичко останало, което чака Рут е с далеч по-маловажно, но, все пак… следва „сервизна” информация за нейните фенове!

Рут изненадва феновете си с нова песен на български

Певицата тръгва на пролетно турне в 5 български града

За всички, които с нетърпение очакват следващата песен на български от Рут Колева, новините са добри. “Виждам те”, която е записана като специален подарък към българските фенове на певицата, ще бъде представена с концерт на 25 май в Sofia Live Club.

Наред с промоцията на парчето, на концерта за първи път ще бъде показан и неговият видеоклип, който беше заснет няколко дни преди предстоящия концерт в събота и стана факт благодарение на неуморната работа на екип специалисти, в продължение на няколко денонощия. Режисьор на клипа е Деница Даскалова, а операторското майсторство е дело на Дамян Димитров. За стайлинга и сценографията във “Виждам те” заслугите са на Ева Вентова. Песента е сингъл извън предстоящия нов албум на Рут и е записан специално за българската публика.

Началото на концерта в Sofia Live Club на 25 май е в 22:00ч., а входът е с цена от 10лв. Посетителите ще имат удоволствието да чуят и актуалния сингъл на Рут – песента “Better”, чийто клип наскоро беше заснет в Лондон.

Освен в София, в края на май и началото на юни Рут ще има концерти във Варна, Сливен, Бургас, Русе и Велико Търново. Певицата ще лети до Варна на 23 май, за да даде старт на пролетното си турне, което включва общо пет дати:

23 май – Варна – Vintage 33

31 май – Сливен – клуб “Тангра”

1 юни – Бургас – бар “Без име”

7 юни – Русе – клуб “Max”

8 юни – Велико Търново – клуб “Melon”

В концертната обиколка Рут ще се появява на сцената в компанията на:

Теодор Иванов – барабани

Елена Ангелова – перкусии

Евден Димитров-Ечи – бас

Филип Александров – клавишни

Стефан Стойков – китара

Подробности за предстоящите музикални преживявания с участието на Рут можете да откриете на страницата на певицата във Facebook:   https://www.facebook.com/music.ruth

Коментари (0)

Публикувано в на 21 май 2013 г.