Рут Колева за 24 май по bTV с онлайн видео и снимки

Рут Колева за 24 май по bTV

Рут Колева и Софийската филхармония с гала концерт на 24 май по bTV

bTV ще отбележи Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост с излъчването на едно от най-обсъжданите музикални събития на годината – съвместния концерт на Рут Колева и Софийската филхармония в столичната зала „България“. Зрителите ще видят паметното събитие, събрало на една сцена съвременен български поп изпълнител с международно признание и симфоничен оркестър с богати традиции и световна слава на 24 май от 23:00 ч. по bTV.

Наскоро провъзгласената за една от най-влиятелните български певици в социалните мрежи представя песни както от отличените с редица награди и номинации три свои аблбума – „Within Whispers“ (2011) и „RUTH“ (2013) и ЕР-то „Future Sweet“ (2012), така и съвсем нови композиции, аранжирани от Владимир Джамбазов и изпълнени под съпровода на 25 музиканти от Софийската филхармония.

Зрителите ще могат да се насладят и на дуетни изпълнения с Рейчъл Роу , Орлин Павлов и Стефан Вълдобрев, както и едно от най-новите парчета на Рут Все пак“ – част от саундтрака към новия български филм „Събирач на трупове”.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2015 г.