Рут Колева продаде бременността си!

Жени Калканджиева си тръгна завинаги от Къртицата по ТВ7

Продуцентите уважиха молбата на Радина и тя също напусна шоуто

Рут Колева взе пари, за да съобщи, че е бременна

След ритуала със забиване на копията в Пещерата на Къртицата, най-много копия получи ветерантката по номинации Жени Калканджиева. За трети път тя се яви на елиминационен тест, този път срещу Тони Христов. С един верен отговор повече Тони успя да извоюва мястото си в шоуто, където той ще прекара една седмица в изолация при ромите Валя и Моро.

В сряда вечер, в Стаята за откровения Радина и Деян пожелаха тя да напусне шоуто и по време на живото предаване в четвъртък вечер тя потвърди намерението си:

„Искам да напусна Базата, не се чувствам добре, не се храня, не спя, напрегната съм. Това касае психичното ми и емоционално състояние“.

Продуцентите на КЪРТИЦАТА уважиха молбата й и тя напусна шоуто завинаги. На излизане тя коментира, че ще се прибере при семейството си и ще чака Деян.

Изненадите в Базата продължиха след като Рут разбра, че Марина и Велислава са обсъждали нейната бременост.

„Има ли смисъл да коментирам. Подло е, долно е. Жени им го каза, малко повече говорят, отколкото трябва“, коментира разговора им Рут.

Една от темите за дискусия между гостите в студиото бе каква е цената на информацията и за колко продаде новината за бременността си Рут. Сензационната сделка бе разкрита от водещия и продуцент Иван, без да уточни конкретната сума.

В стаята за изкушения водещият Иван  предложи на Жени Калканджиева да изгледа видео запис на човек от Базата, който показва скритата му природа срещу сумата от 1000 лева от бюджета на Групата. Тя прие това изкушение и видя как на предварителните кастинги за шоуто, по искане на главния редактор Велислава  му зашлеви  шамар. Това предизвика нови съмнения относно самоличността на Велислава. В своя защита тя каза: „Продукцията помага на Къртицата, а не я изобличава“.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Гледай видео запис от предаването по-долу, алтернативни линкове – тук и тук.

Къртицата ep51 част1/ 23.05.2013

Къртицата ep51 част2/ 23.05.2013

Къртицата ep51 част3/ 23.05.2013

Коментари (0)

Публикувано в на 24 май 2013 г.