Рут Колева и Любо се целуват в Къртицата!

Последен ден за Деян и Рут в Къртицата?

Забранени плодове и окови очакват Заселниците в Арената

Съдбата на Деян Донков и Рут Колева в КЪРТИЦАТА ще бъде решена тази вечер от зрителите на шоуто. От миналата седмица фенове на предаването гласуват за или против оставането на двамата в шоуто, след като те нарушиха правилата и се държаха агресивно с екипа. По време на живото предаване във вторник линиите за гласуване ще бъдат затворени и ще стане ясно дали зрителите искат Деян и Рут да останат в шоуто или Групата ще продължи да търси Къртицата без тях.

Освен тяхната съдба в предаването ще стане ясно и кой ще надделее в борбата между Групата и Къртицата. В Предверието Заселниците ще бъдат изкушени от Забранените плодове“ – червени ябълки от градината на Къртицата. В това изпитание Групата ще има три прозрачни купи, като две от тях ще съдържат червени ябълки в мътна вода, пълна с малки и симпатични животинки – риби, гущери и змии, а другата – само с вода. Задачата на Участниците е да хванат с уста ябълките и да ги пренесат в празната купа, като ръцете им ще бъдат завързани зад гърба. Времето ще бъде арбитър за успеха на това предизвикателство.

Още по-голяма битка ги очаква на Арената с „Оковите на Къртицата“. За тази битка участниците ще бъдат разделени по двойки, като всяка двойка е завързана с белезници, направени от въже. Двойката ще трябва да пропълзи под тунел, намиращ се на възвишение от около 2 метра, след което да се гмурне в локва, дълбока 1.60м. В локвата те ще трябва да открият ключ. С този ключ  ще могат да стигнат до сандък, в който е заключен  нож и именно с него те ще си помогнат да се освободят от оковите. Ако не успеят да се справят за време, ще останат заключени един за друг една седмица.

Дали Къртицата ще саботира това изпитание и ще прибере добър хонорар към своя бюджет и дали ще успее да изкуши Марияна от името на  цялата група, ще  разберем  тази вечер на живо от 20ч. по ТV7.

 

Гости в студиото ще бъдат Касиел Ноа Ашер, Ива Екимова, фолк певицата Лияна, Николай Мартинов, мениджърът на Рут Колева – Весела Венчева и Катето Евро.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Любо и Рут се отдават на чувствата си

„Нощта на Къртицата“ в понеделник вечер постави на изпитание издръжливостта на Заселниците в танцов маратон, който не бяха и сънували. След като миналата седмица Тодор си пожела на глас да танцува, в Базата влезе Иван и заедно с гост звездата Константин съобщи на групата, че ги чака изпитание, в което ще се скъсат от музика и танци.

Заселниците трябваше да танцуват без да спират в продължение на 4 часа. За целта те имаха на разположение професионален DJ и клубна техника. Стиловете музика се сменяха непрекъснато, а участниците бяха длъжни да сменят стила си на танцуване според музиката. В предизвикателството не участваха Киро и Жени заради контузии.

Въпреки че 100 Кила бе дисквалифициран заради несериозното му поведение, изпитанието бе обявено за успешно и Групата прибави 2000лв към бюджета си.

Сърцата на Марин и Валя също заиграха с музиката идваща от Базата и Иван, който не издържа на тази мила гледка, влезе при тях, за да ги покани да се присъединят към купона.

В последните няколко дни Рут Колева и Деян Донков дълбоко съжаляват за постъпките си, като особено гузна е Рут. Миналата нощ тя не можа да спи от притеснение и гузна съвест и се пробуди не само за новия ден, но и за последствията, които я грозят. Галантните флиртове на Любо стават все по-смели с всеки изминал ден. Той е истинска опора за Рут и прави времето й в Базата по-приятно. Премерените му приказки, хитрият хумор и милото отношение на бившия баскетболист към певицата му печелят лаври, каквито той дори не подозира. Емануела е очарована от поведението му, но Велислава силно се съмнява в истиността на това, което Любо показва. И докато в Базата всички вече обсъждат ухажването между Рут и Любо, двамата с все по-сигурни стъпки вървят към мига, в който ще загърбят скрупулите и ще се отдадат на емоциите си. За всички е очевидно, че певицата е раздвоена между връзката, която има извън Базата и новооткритите чувства към баскетболиста. В четвъртък вечер обаче, приятелят й Калоян отказа да се срещне с нея по време на лайфа и две дни по-късно Рут може би е на прага на своето окончателно решение, което ще даде нова посока на личния й живот. След дълги терзания, тя видя в отражението на огледалото миналото си с Калоян и реши да сложи край на тази връзка.

Рут видя в Любо другата половина от себе си и реши да му се отдаде. По време на посещението на храма в Нови Хан за Великден, двамата получиха разрешение от продукцията да се отделят за малко от групата и те дадоха свобода на страстта си един към друг. Видяхме страстните им целувки в ефир, уловени със скрита камера!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.