Рут Колева и Деян Донков беснеят в Къртицата заради среден пръст!

ТВ7 излъчи кадри с голото дупе на Деян Донков и нафирканата Рут Колева

Оператор на шоуто си позволи да им покаже среден пръст, а това предизвика агресия, трошене и високомерие!

Оператор от „Къртицата“ беше уволнен заради Рут Колева. След среднощни забавления, при които певицата изпи доста алкохол, тя започна да се оглежда в едно от огледалата в Базата, зад които са поставени камери. При това тя видя как един от операторите й показва среден пръст. Това взриви нервите на Рут. Тя събуди всички в Базата, за да им се оплаче. Стигна се дотам, че участниците извикаха дежурния редактор на шоуто, за да се жалват.

Най-дълбоко прие обидата на Рут актьорът Деян Донков. Той започна да обяснява да дежурната редакторка, че „Рут има зад гърба си албуми, аз също имам разни неща зад гърба си“ и затова не е нормално да им се показват средни пръсти. Най-голямото му желание в тази връзка се оказа да му доставят алкохол. Донков не прие обяснението, че е 5 часа сутринта и няма откъде да се намери алкохол. Той настоя да му донесат поне малко за пиене, ако ще да е „шишенце вино“.

Водещият Андрей обясни, че при проверка в екипа се оказало, че наистина един от операторите е показал среден пръст на Рут. Продуцентите обаче не приемат пълната липса на уважение в отношението на Рут и Деян към останалата част от екипа на предаването. По думите им, редакторката е толкова наранена от думите на двамата, че не спира да плаче вече 24 часа.

„С отношението и наглостта си минахте всички граници. По регламент имаме право да ви дисквалифицираме за грубо нарушение на договора. Но вие няма да напуснете шоуто днес – ще дадем на зрителите шанс да решат дали да се възползваме от правото си да ви дисквалифицираме, или не, тъй като всички работим само и единствено в интерес на зрителите“, обясни водещият Иван. Зрителите на предаването могат да гласуват до вторник.

Това не е първото уволнение в „Къртицата“. Водещите съобщиха, че тонрежисьор също е бил уволнен, след като отново обидил Рут „изключително грубо“.

В самото началото и трети човек си тръгнал, отново поради неспазване правилата на работа.

„Черешката на тортата“ обаче бе, когато в знак на протест Деян Донков се съблече и влезе да се къпе без бански в басейна на шоуто. Редакторите, подготвили видео материала бяха пропуснали да цензурират този интимен момент, при което иначе именитият актьор лъсна по голо дупе в национален ефир.

Използвано е инфо на VsekiDen.com

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук (част 1, част 2)

Коментари (0)

Публикувано в на 3 май 2013 г.