Рут и Любо интимни в Къртицата, 100 Кила и Емануела на контра!

Полиция и охрана спасяват „Къртицата” във футболен сблъсък!

Въжени окови доведоха до желана и не толкова желана близост между Заселниците на Базата

Във вторник Марияна се поддаде на изкушението да гледа на живо пловдивското дерби заедно с останалите участници и да подкрепи любимия си отбор Локо Пловдив. Решението й да жертва 3000 лева от бюджета на Групата за този каприз изнерви Заселниците, но това бе едва началото на проблемите, които Марияна създаде на Групата и екипа на КЪРТИЦАТА.

По време на мача тя предизвика поредица от рискови ситуации за нея и останалите участници. В агитката на Ботев тя размаха флага на Локомотив, което доведе до бързото й извеждане на безопасно място под кордон от полиция и охрана. Дори след нейното извеждане обаче, проблемите за Групата продължиха –  те бяха замервани с  камъни и шишета от футболните запалянковци.

Рискът, на който Марияна подложи Заселниците настрои всички срещу нея и тя се яви на елиминации заедно с Емануела. През следващите седем дни Марияна ще живее в изолация при ромското семейство Валя и Моро, което е едно от най-тежките изпитания за нея.

От скоро хитът на Рут Колева „Близо“ важи с пълна сила в Базата. След провалената битка във вторник, всички участници с изключение на Тодор и Кирил изтърпяват своето наказание. В продължение на една седмица всеки Заселник трябва да живее  вързан за човека, с когото е бил в един отбор. Това предизвиква поредица от комични и неудобни ситуации и през деня и през нощта. Двойките имат право да свалят въжето само в тоалетната и по време на преобличане, но дори и тогава те са длъжни да стоят плътно един до друг.

За някои от участниците  въжените белезници не са пречка, а чудесна възможност да се опознаят добре. Докато едни отнасяха подигравки, Любо и Рут прекараха първата си нощ заедно на едно легло, без да е нужно да дават обяснение на когото и да било.

Наказанието с въжените белезници се оказа най-сериозно изпитание за нервите на 100 кила и Емануела. През изминалите  дни двамата влязоха в жестока битка, която ескалира в четвъртък вечер, когато те си размениха вулгарни обиди и тежки обвинения. Напрежението между тях нямаше как да не зарази и някои от останалите участници и сега, без вина виновна, Марина отнесе вербалния шамар на Килата.

Сапуненият сериал в любовния триъгълника Калоян–Рут-Любо намери своя логичен финал. Калоян категорично сложи край на връзката си с Рут. След всички събития, които се случиха в Базата, той отказа да влезе в шоуто, за да се бори за вече бившата си любов. Именно това даде пълна свобода на Любо и Рут да бъдат романтични и влюбени през очите на цяла България.

В момента 100 кила и Рут Колева са едни от най-големите музикални звезди в България. Пред няколко дни в Базата на Къртицата те получиха Грамоти от БГ Радио. 100 кила има номинацията за най-добър дует с Лора Караджова, а Рут получи две номинации – за изпълнител на годината и за албум. Как приеха номинациите си – гледайте в  КЪРТИЦАТА по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Емануела напусна Къртицата

Калоян  Трифонов отказа да влезе в Базата: „Пожелавам на Рут успех и да е жива и здрава”

След емоционално забиване на копията в Групата, на елиминационен тест Емануела  застана срещу Марияна.  И двете дадоха еднакъв брой верни отговори относно самоличността на Къртицата, но Емануела се оказа с 54 секунди по-бавна в теста, което я изведе завинаги от Базата. Новата гостенка в изолация при  ромското семейство е Марияна, която предварително е обявила, че България ще е по-добро място за живеене, ако има по-малко роми. Напрежението  между Марияна и Заселниците ескалира след изкушението, в което тя изхарчи 3000 лева от бюджета на Групата, за да ги заведе на футболен мач между отборите на ФК „Ботев“ Пловдив и ФК „Локомотив“ Пловдив. Там тя изложи всички учасници на риск. Това бе и причината 6 от копията на Заселниците да полетят към нея.

Чрез телефонен разговор, проведен на живо в студиото на КЪРТИЦАТА, Калоян отказа категорично да влезе в Базата. На въпроса как си, той отговори „Като счупен клон съм“.

Съпругът на Емануела – Никола, реши да защити половинката си след махленските скандали межу нея и рапъра 100 кила, като се появи неочаквано на живо в студиото.

„Защо ще удря шамари на жена ми, няма право. Да дойде да му ударя и аз два шамара“, коментира Никола. Другият гост в студиото Мишо Шамара добави: „Трябва 100 кила да се научи да бъди джентълмен, какъвто съм аз. Никога не си бил мъжкар, Яворе, ти си страхливец и те е страх да не те набият навън, затова си готов на шамари от Никола“, след което демонстративно си тръгна от студиото. 100 Кила съжали за поведението си и се извини: „Ужасен съм от себе си и се извинявам на Емануела, напълно права е жената, рапът ме превърна в чудовище“.

На финала 100 кила и обидените от него Емануела  и Велислава се прегърнаха в знак на прошка. Изкушение за романтична вечеря получи Радина от водещия Иван: „Аз знам, че си изкусена от Динката, но сега искам аз да те изкуша със суши,вино, цигулки и открито небе“, предложи Иван, но Радина категорично отказа да вземе от бюджета на Групата 500 лева. Тази вечеря ще получат като подарък  ромите  Валя и Моро.

Базата напусна гост звездата Константин, който прекара една седмица със Заселниците и на въпрос „Кой е Къртицата?“ отговори:  „Къртицата не я разбрах коя е – или е невероятен актьор или няма Къртица“.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.