Рут губи гаджето и косата си в Къртицата!

Извънредно: РУТ КОЛЕВА И ДЕЯН ДОНКОВ СКАНДАЛИЗИРАТ ЕКИПА НА КЪРТИЦАТА

Извънредни събития промениха сценария на живото предаване на КЪРТИЦАТА по ТВ7. След среднощни забави Рут Колева и Деян Донков показаха скандално и грубо отношение към екипа на предаването и най-вече към дежурния редактор. Това накара продуцентите и водещи Иван и Андрей, както и главния редактор Ники Николов да се срещнат с Участниците от Базата.

Двамата виновници ще бъдат подложени на другарски съд, а зрителите ще направят своя избор, чрез отворени телефонни линии, дали да напуснат Базата.

Всички тези нови събития можете да гледате на живо в КЪРТИЦАТА по ТV7!

Emануела ще се бори да остане в Къртицата 

Фолк певецът Константин влиза в Базата

Емануела ще се изправя на елиминационен тест срещу избрания от Групата за Къртица, чието име предстои да разберем по време на живото предаване в четвъртък вечер.

В Пещерата Заселниците ще забият копието на съмнението пред подозирания от тях за Къртица. Мястото на напусналия шоуто участник тази вечер ще заеме един от най-обичаните поп-фолк изпълнители – Константин.

След като сключи сделка с Иван и Андрей, певецът ще спази обещанието си и ще взелез в Базата за една седмица.

“Нищо не може да ми се опре – мога да ям всякакви гадости. Аз съм човек на силните усещания и адреналина”, коментира желанието си да стане част от КЪРТИЦАТА Константин.

Като гост звезда той ще вземе участие във всяка една от битките в шоуто и ще влезе в ролята на помощник детекив.

Докато певецът тръпне в очакване да се види с Жени Калканджиева и другите си приятели в Базата, феновете му се надяват участието му да разкрие и една добре пазена тайна. От известно време упорито се говори, че Константин ще става баща за втори път, а дали това е така може да ни каже самият той през следващите седем дни на изолация и предизвикателства.

Разследването в Базата продължава, като участниците получиха нови жокери за самоличността на Къртицата  – джаги и брой на Държавен вестник. „Има ли нещо общо с гласът на народа?“, попита Деян Донков, и дали това не е друга следа към радостта на народа – Божидар ИскреновГибона. Докато актьора разсъждаваше върху новите улики, Марияна откри друга следа – следа към самия Донков: „Той обича да играе джаги, календарът е календар за представления, за хамелеона е ясно“, заключи Марияна.

Страстна се оказа тази седмица за Рут Колева. В разговор по телефона с водещият Андрей, в присъствието на Рут, нейният приятел Калоян отказа да се появи в студиото на предаването довечера, огорчен от поведението на своята половинка в Базата.

„След ситуациите, които има в Базата, не виждам смисъл да идвам“, беше лаконичният коментар на гаджето на Рут. Дали певицата ще си тръгне от предаването сама или КЪРТИЦАТА ще отвори нова врата на нея и тя ще запомни шоуто с нова любов? Въпреки опитите да потуши страстите, привличането между нея и Любо не намалява, а сякаш се увеличава след всяко  „Спри да ме харесваш!“ от нейна страна.  Това е втората горчивина за Певица на годината (според БГ Радио). Само преди два дни Рут отряза немалко от косата си, за да изпълни задание на „Къртицата”. Въпреки саможертвата изпитанието не завърши  успешно, поради което Колева започна да псува като каруцар.

Великденско изкушение очаква Заселниците, особено тези от тях, които мечтаят за великденските традиции. Групата ще получи шанса да отиде на църква в съботната вечер, ако всички приемат да се разделят с част от бюджета си. Каква стртегия ще предприеме Емануела за теста и дали съветите на опитната в елиминации Жени ще й помогнат да остане в шоуто – гледайте тази в КЪРТИЦАТА по TV7 от 20ч.

Гост в студиото ще бъде един от тримата, които знаят кой е Къртицата – психоложката Ани Владимирова, както и Миглена Ангелова,   водещата Лара Златарева,  актьорът Влади Въргала и джаз певицата Рейчъл Роу.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 май 2013 г.