Рут е „Юда“, спи в прегръдките на Любо!

Eмануела се бори да остане в Къртицата

Бившият приятел на Рут, актьорът Калоян, решава дали ще влезе в Базата

Най-напрегнатият момент от седмицата предстои на Заселниците по време на живото предаване тази вечер. Един от тях ще напусне завинаги Базата.

Срещу кого ще се изправи фолк звездата Емануела ще разберем тази вечер след ритуала в Пещерата, където всеки от Заселниците ще забие копието на съмнението.

Междувременно нови улики за самоличността на Къртицата се появиха в Базата. Няколко цифри изненадаха Групата, а основен детекив сред Заселниците се оказа 100 кила. Той разтълкува появилите се числа, като рождена дата или мерките  на Къртицата и коментира, че цифрите най-вероятно са свързани с предишна улика – календара.

„Къртицата има много общо с всеки от нас, трябва да търсим общото между нас и Саботьора“, заключи рапърът.

Ядосана и разочарована от Калоян, и неговото гостуване в студиото на Къртицата, както и от неговите коментари, Рут се утеши в прегръдките на Любо, с когото сподели нощта след живото предаване във вторник. Дали все пак Калоян ще реши да се бори за връзката си с Рут и ще я последва в Базата на Къртицата ще разберем по време на живото предаване в четвъртък вечер.

Махленските разпри между Емануела и 100 кила не спряха през последните няколко дни. Двамата живеят вързани един за друг, но не спират да си разменят остри реплики и да се заяждат. „Това, че моят син те харсва, съвсем не означава, че аз те харесвам. Ти тотално си изчаткал”, коментира поведението му Емануела.

Изкушение за романтична вечеря със суши, вино и музика за всички участници очаква Радина тази вечер, ако тя се съгласи да лиши Заселниците от 750 лева от бюджета на Групата. Дали ще приеме, както и кой ще отиде на гости при Валя и Моро гледайте  тази вечер от 20.00ч. в КЪРТИЦАТА по TV7.

Гости в студиото ще бъдат постоянната коментаторка Мартина Вачкова, журналиста Емил Спахийски, рапърът Мишо Шамара, фолк певецът Борис Дали и неговите колеги Джордан и Константин, който прекара една седмица в Базата.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Рут Колева и Деян Донков остават в КЪРТИЦАТА

Във вторник зрителите на КЪРТИЦАТА решиха Деян Донков и Рут Колева да останат в шоуто, а певицата и Любо официално станаха първата двойка, събрала се в Базата. На Великден двамата се отдадоха на емоциите си един към друг и днес животът за журналиста вече е по-прекрасен и шарен от всякога. За да прекрати отношенията с бившия си приятел Калоян, певицата намери контакт с него през своя фейсбук. В комуникацията между двамата, вече бившият й приятел я нарече ‘Юда’, явно чувствайки се предаден от певицата. Всичко това накара Рут да се върне бързо в Базата и да обяви на всеослушание, че вече е свободна жена.

Дали историята им ще приключи дотук обаче не е ясно, тъй като по време на живото предаване във вторник вечер Калоян получи предложение от продуцентите да влезе в Базата на КЪРТИЦАТА. Той реши да обмисли възможността да изясни отношенията си с джаз певицата Рут Колева до четвъртък, когато ще обяви крайното си решение.

Калоян не пожела да влезе веднага в Базата, като се аргументира, че в това време приятелката му ще бъде прикована към новата си тръпка Любомир.

Във вторник вечерта цяла България стана свидетел на шумния скандал между Емануела и 100 Кила. Всъщност поводът за напрежението между тях беше отказът на Килата да участва в мисията „Къртицата на прицел“, както и грубия език на рапъра спрямо Велислава и някои от останалите момичета в Базата. След като изгубиха битката в изпитанието, Емануела и 100 Кила са принудени да живеят приковани един за друг до следващия вторник. Въпреки скандала, Емануела успя да надмогне егото си и се показа като отговорен играч. Тя беше предупредена от продукцията, че отказът й да живее завързана за Килата през следващите дни ще донесе на отбора нова загуба от три хиляди лева и тя в крайна сметка прие трудната за нея задача.

През изминалата седмица в Базата на Къртицата се случиха ужасно много и все драматични неща. Първо Деян Донков и Рут нарушиха правилата и се изправиха на извънредни елиминации, а дни по-късно Рут сложи край на връзката си с Калоян и се отдаде на новата си любов Любо. Въпреки всичко, главната задача на заселниците е да открият кой е предателят сред тях. Емануела е заподозряна за Къртица от зрителите и нейната номинация се запази, въпреки извънредните събития в Базата.

Ден преди номинациите на Групата, 100 Кила обяви на всеослушание, че знае с пълна сигурност кой е Къртицата и ще забие копието си пред НЕЯ (жена е!). Пред кого точно ще забие копието си рапърът, вижте от 20:00 часа в КЪРТИЦАТА.

Във вторник Групата изгуби и двете битки, с което прибави общо 9000лв към бюджета на Къртицата и само 1500лв в своята сметка. С 3000лв по-малко останаха Заселниците и след като Марияна се поддаде на изкушението, и се съгласи да се раздели със сумата от името на Групата в името на това всички да гледат на живо дербито на любимия й отбор –  „Локомотив Пловдив“ и „ПФК Ботев (Пловдив)“. Участниците бяха видимо разочаровани от решението на Марияна.

“Аз нямам дете, но моята любов е толкова силна, като към дете”, опита се да оправдае постъпката си Марияна, визирайки любимия си отбор, с което още повече възмути останалите Участници.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2013 г.