Руснаци в Лондон по-богати от Кралицата – „Посрещнете руснаците“

Посрещнете руснаците
от 16 февруари, неделя, от 21:00 часа по Fox Life
премиера за България

Смята се, че в момента в Лондон живеят 300 000 руснаци. Част от тях са супер богати, като някои са по-богати дори от кралицата. Пригответе се да навлезете в изумителния свят на невероятни богатства и изключителни персонажи в „Посрещнете руснаците”. В този нов документален сериал ще видите необикновен свят, тънещ в изобилие от лукс, разкош, ексклузивни събития и частни самолети. Това е една различна руска приказка.

Камалия е успяла поп звезда в родината си, спечелила званието „заслужена артистка на Украйна” за изключителни постижения в развитието на украинската култура. Захур е пакистанско-украински милиардер: учил е в Донецк, в съветска Украйна през 1974 г. и е работил в много доходоносната украинска металургична индустрия. Катя е най-новия руски топмодел, постигнал международна слава. Семейството на Серг пристигнало в Англия от Естония, когато Серг бил само на 13 години. Юлия – тя се подготвя да участва на финала на конкурса за красота „Мис СССР Великобритания”. Футболната съпруга Маша е твърдо решена да стане руската Виктория Бекъм.

Изисканата и много добре облечена, чаровна Вероника управлява „Анонимъс”, агенция за услуги за руските супер богаташи. Винаги ексцентричният Дмитри е звездата на всяко събитие, на което присъства, а езикът му е толкова остър, колкото и вкусcj му за облекло и обувките „Лубутен” с шипове!

Гледай видео анонс онлайн

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Meet the Russians
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: един час
АУДИТОРИЯ: 18-49, всички
ЖАНР: риалити
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕТО: Нед @ 21:00

Коментари (0)

Публикувано в на 29 януари 2014 г.