Руслан Мъйнов краде джип в Столичани в повече

Бизнес война и обещания за развод и сватба очакват „Столичани в повече” в сряда вечер по bTV

В следващия епизод на „Столичани в повече” предстоят нови схватки между двата враждуващи лагера – Лютови и Чеканови. Йордан (Кръстьо Лафазанов) ще саботира печелившия „Радбургер” бизнес на тандема Радко – Рангел (Любо Нейков) в училищния двор и ще успее да привлече ученическата „клиентела”.  В отчаян опит да спасят позициите си на пазара, Чеканови ще прибегнат до използване на рекламните трикове, но дори те няма да подобрят положението. В крайна сметка Радко и Рангел ще отвърнат на удара, като започнат война на други фронтове. Каква ще бъде тя и до какво ще доведе, зрителите на bTV ще разберат тази сряда от 21.00 часа.

За съжаление на Андрей, влюбената до уши Дарина ще повярва в успеха на „постановката”  си в ресторанта и ще се оплете още повече в мрежите на женения си любовник.  Той ще я омае с обещание за брак, подплатено от закупуването на нов апартамент, където двамата да заживеят след развода му. Истината обаче ще се окаже съвсем друга.

Лошият късмет няма да остави Спас (Руслан Мъйнов) намира. Йовка ще го обвини в пълна незаинтересованост към отглеждането на малкия Кипър. Той ще се опита да се докаже като загрижен и отговорен баща и сам ще изведе сина си на разходка. Точно когато всичко първи по план, бизнес партньорът му – отец Григорий ще се обади с новини за местоположението на ценните яйца. Спас намира начин да си ги върнат – с помощта на пътна помощ открадва целия джип. Но по законите на Мърфи, точно когато акцията е на крачка от успеха, нещо ще се случи. Какво ще бъде то, зрителите на bTV ще разберат от следващия епизод на „Столичани в повече” в сряда от 21.00 часа.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.