Руслан Мъйнов е работохолик – каква ти сватба?! (+супер снимки!) с онлайн видео и снимки

Руслан Мъйнов е работохолик – каква ти сватба?! (+супер снимки!)

Младежкият национал Атанас Курдов върл фен на ухиления до уши актьор – певец

Малко преди участието си в популярния столичен клуб „Ориент 33”, закръгленият симпатяга Руслан Мъйнов отхвърли появилите се напоследък слухове, че му предстои сватба.

„Какви са тези глупости, с които ме занимавате! Няма такова нещо, покажете ми това момиче, с което излизам, че аз не го познавам, поне да го видя как изглежда. В близките месеци не планирам такова събитие! ” – категоричен бе изпълнителят.

На въпроса не мисли ли все пак да се обвърже сериозно с някоя дама, Руслан отговори, че има такива планове, но на хоризонта не се е появила още жената на сърцето му.

Чаровният шоумен обаче не си прави труда да сваля мадами, смята го за загуба на време и предпочита да запълва времето си с далеч по-прозаични, но доходоносни занимания, като снимането на „Комиците” например.

Актьорът се е превърнал в работохолик и дори няма да почива това лято. Вместо да флиртува по морето, той ще ходи по участия и ще забавлява публиката.

„ Аз съм професионалист , дори на ангажиментите си ходя сам, без компания. Нали съм на работа, веселбата е за хората, не за мен. Не мога да се натряскам и да пея.” – сподели зевзекът преди да се появи на сцената на „Ориент 33”, където изпълни емблематичните си парчета: „Дърт козел”, „Що така бе, Мими”, „Аз не съм”.

Сред неговите фенове се оказа и младежкият национал Атанас Курдов, който стана известен в светските хроники с любовната си връзка с Мис Плеймейт 2009 –  Златка Димитрова.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2010 г.