Русенци са умни, но и красиви! „Агресия“ си избра левенти

„Агресия” избра най-красивите мъже в Русе

Сини очи очароваха шефката на родната ни компания за мъжки облекла – Мая Асенова

Третият Национален Кастинг за мъже в Русе взриви с позитивни емоции женската част на журито на Агресия,начело със шефката на компанията – госпожа Мая Асенова.

Пред бутика в крайдунавския град се бяха подготвили за участие най-красивите и очарователни младежи на града, часове по-рано преди обявения час за начало на кастинга. Събитието се превърна в импровозиран празник за центъра на града.

18 кандидати за титлата Лице на град Русе, придружени от свои близки- приятелки и родители, се суетяха трескаво и допълнително разбуниха старастите на случайно преминаващите покрай ул. „Константин Иречек”2, където е търговският шоурум на родната марка за мъжки облекла.

Журито, съставено почти изцяло от дами, сред които се отличаваха Симона Първанова от телевизия Планета /предаването Лабиринт/, Десислава Еленкова- маркетинг директор на Еврохолд България /Старс Моторс-официален вносител на Мазда за България/, Инес Павлова- журналист от „Дарик Радио”, Антония Микова от медийна група Санома Блясък, Ива Кунчева – водеща на предаването „Жълтини” по Канал З , остана без дъх, когато се появи пред тях синеокият красавец Траян Личев / 21 години, учи психология и туризъм в Шумен /. Той ги впечатли не само с перфектната си външност, но и с уверените отговори.

Друг участник- Калин Дамянов / 24 г. , тренира тенис на корт / , допълнително „нокаутира” дамите с уникалната прилика с актьора от култовия сериал „Бягство от за твора”- Уентурт Милър.

Двамата ще участват на Финала в град София,в клуб Night Flight на 28ми април, а минути след финала на Кастинга в Русе,  модният фотограф Цветомир Цветанов /www.cvetanov.com / ги засне в непринудена фотосесия по русенските улици и покрай крайречния пейзаж на града.

Журито номинира общо седем кандидата за град Русе:

  1. Траян Личев- 9 гласа
  2. Калин Дамянов- 8 гласа
  3. Владислав Арсов- 5 гласа
  4. Красимир Митков- 4 гласа
  5. Денислав Петров- 2 гласа
  6. Веселин Кюранов- 2 гласа
  7. Александър Бонев- 1 глас

Последният Кастинг ще бъде в град Пловдив ,на 17-и април, в бутика на Агресия Груп в града, от 17:00 ч.

Там ще бъдат избрани и последните кандидати преди Големия финал.

В първата българска социална мрежа – www.bg-face.com, за град Пловдив са се записали до момента над 40 младежи , на възраст от 16 до 32 години. Екипът на Агресия очаква най-голям интерес към Кастинга в града под тепетата.

Видео от кастинга:

Траян Личев:

Фото: Цветомир Цветанов
Видео: BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 12 април 2010 г.