Румен Луканов в „Денсинг старс“, жена му уплашена! с онлайн видео и снимки

Румен Луканов в „Денсинг старс“, жена му уплашена!

Румен Луканов “има сделка” с Dancing Stars

Вече е ясен първият участник в звездния риалити проект на Нова ТВ Dancing stars – и той е Румен Луканов.

“Толкова съм добър в танците, че аз ще трябва да правя кастинг на тези, които ще ме обучават”, заяви водещият на „Сделка или не” в типичния си стил. Дали обаче Румен Луканов, известен с чувството си за хумор,  ще докаже, че може да понася  шеги на свой гръб предстои да научим, защото продуцентите на Dancing Stars вече са му подготвили провокации, които ще поставят на изпитание самочувствието му и като танцьор, и като импровизатор на сцената.

Румен често се появява с танцова стъпка в предаването “Сделка или не”, но стилът му, независимо от това какво твърди той,  е по-близо до “смеещо се дърво” отколкото до “страстно танго”.

“Не знам още кои ще са колегите, с които ще се изявяваме на дансинга, но като се замисля, поне от известните мъже, непрофесионални танцьори, не виждам кой ще ми се опре. Смятам, че съм естествен претендент за финалите и само ме е страх да не кажат – победи, защото е от телевизията. Надявам се на обективно жури, а пък със зрителите съм сигурен, че ще имаме сделка!”

Попитахме и съпругата на Румен как се отнася към неговите танцувални апетити и тя беше повече от лаконична: “Не знам какво ще прави, само да не се върне изпочупен в къщи, че повечето му хобита завършват с травми”.

“Сделка или не” ще се излъчва в ефира на Нова ТВ по време на Dancing Stars, но Румен е обещал да не танцува в предаването си, за да не печели нечестно предимство пред гостите си, а дали ще  спази обещанието си зрителите ще могат да разберат сами.

Dancing stars, от март само по Нова ТВ!

Коментари (0)

Публикувано в на 20 февруари 2013 г.