Румен Луканов, Стани богат, недей разнася въглища!

 „На кафе” и „Сделка или не” гостуват на „Стани богат”

В памет на Чочо Попйорданов на 7 май от 16.10 ч. ще бъде излъчено повторение на епизода с участието на актьора и Глория  

Три предавания на Нова ТВ ще се срещнат в ефира във вторник, 07 май, точно в 20.00 ч. „На кафе” и „Сделка или не” ще гостуват на „Стани богат” – в студиото Ники Кънчев ще посрещне тандема Деляна Маринова – Джуджи и Румен Луканов.

Освен че ще приложат успешна стратегия и ще стигнат до сериозна сума, двамата ще разкажат и доста интересни истории.

Ще разберем, че филмът „Фанфан Лалето” вдъхновява Джуджи да посвети 20 години от живота си на фехтовката, Франк Синатра пък вдъхновява Румен Луканов да кръсти единия от синовете си именно на световноизвестния изпълнител.

Двамата ще признаят и какви любопитни професии са имали преди да бъдат открити за телевизията – най-странната професия на Джуджи е била стюардеса, а Румен е разнасял въглища и е бил управител на сграда.

Какви още истории ще разкажат, каква достойна постъпка ще извършат в името на благородната кауза и как накрая „Стани богат” ще играят не само те двамата, но и самият Ники Кънчев – отговорите точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.

Втората двойка, която ще се хвърли в дълбоките води на „Стани богат”, ще бъде в състав най-успешния ни плувец и министър на спорта Петър Стойчев и спортният коментатор на Нова ТВ Георги Драгоев. Какво обединява двама души, които са от двете страни на един медал, каква е мотивацията на един спортист да заеме политически пост и как спортен въпрос може да се окаже препъни-камък дори за две утвърдени имена в областта на спорта?

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.