Румънеца и Енчев отварят собствен клуб в Бургас

Румънеца и Енчев откриват собствен DA CLUB в Бургас и пускат хит с две международни звезди

След успеха на летния хит ПАК НА МОРЕ, в началото на есента Румънеца и Енчев поднасят своята нова изненада. Хип-хоп дуото отваря свой нощен клуб в Бургас с име DA CLUB. Официалното откриване ще се състои на 11 октомври 2012г. /четвъртък/ от 22:00ч.

“Отдавна имаме идея за собствен нощен клуб, където да си купонясваме с приятели. Най-готиното е, че напук на кризата, успяхме да сбъднем още една наша мечта. DA CLUB е част от най-новият и модерен парти център в Бургас – FREE DANCE CENTER и в стилово отношение ще залага на хип хоп, ретро, bg и най-вече комерсиална  музика. Най-общо казано, музиката която тече в нашите вени и тази, от която черпим вдъхновение. В клуба сме се опитали да създадем атмосфера, в която всеки да се чувства комфортно, да бъде себе си, дa бъде напълно свободен и да се забавлява със своите приятели. Не случайно сме избрали и мотото на клуба „ DA CLUB – От приятели за приятели” За откриването на клуба подготвяме грандиозно и супер луксозно парти, на което ще съберем наши приятели и честно казано вече нямаме търпение. ”, споделя Енчев.

„Едно от уникалните за клуба неща е, че DJ-ите ще пускат видеоклипове. Ще срещнем бургазлии с едни от най-големите имена.  Естествено, това, че отваряме наше собствено заведение по никакъв начин няма да попречи на предстоящите ни нови музикални проекти. В момента работим по нов сингъл, отново с международно участие, като този път ще е колаборация не с една, а с две международни звезди. Това, което мога да кажа от сега е, че парчето е страхотно и същевременно доста различно от всичко, което сме правили до момента. Би трябвало да успеем да го представим пред нашите фенове до края на месец октомври, но на този етап не бих искал да се ангажирам с конкретна дата, тъй като има още малко детайли за доизпипване. Ако успеем да го финализираме до 11 октомври, ще е супер. Тъкмо на официалното откриване на клуба да направим и премиера на най-новия ни сингъл.” допълва Румънеца.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2012 г.