Роси Кирилова и Ваня Костова извисяват глас в помощ на Гого

Ваня Костова, Мими Иванова и Росица Кирилова пяха за Гого в „Точно така”

„Когато настъпи истинска буря, хората се събират отново и разбират, че винаги са били едно семейство!”. Това каза вчера в „Точно така” дългогодишната приятелка и колежка на Гого Ваня Костова. Тя беше гост в шоуто заедно с певиците Мими Иванова и Росица Кирилова, които също като нея милеят за съдбата на обичания от всички Гого Найденов.

Трите певици си спомниха за миговете с известния с веселия си нрав и чувство за хумор изпълнител. „В „Тоника” се работеше страхотно, с много песни и смях”, разказа Ваня Костова и добави, че е голямо удоволствие да твориш с толкова много уникални гласове, събрани на едно място. Тя определи Гого като човек с много силен дух, който не може да бъде сломен от болестта. Същото каза за него и друг от членовете на групата – Теодор Шишманов, който се срещна с екип на „Точно така” за кратко интервю.

Според Роси Кирилова никой няма нужда от тъжни физиономии около себе си, когато се чувства зле. „Много е трудно за хора като нас, които цял живот забавляват публиката, да признаят и покажат болката и затрудненията си”, каза тя в студиото.

Мими Иванова изрази увереност, че позитивната енергия, изпращана от почитателите на Гого и цялата музикална гилдия ще направи чудо и ще му помогне. „Той е истински човек и невероятен приятел, което е причината толкова хора да го подкрепят и да се молят за него”, каза половинката на Развигор Попов.

Всеки, който желае да помогне на Гого може да го направи чрез неговата банкова сметка: Георги Димитров Найденов, IBAN: BG73 UNCR 7630 1059 695020 или с SMS на номер 17 777 с текст: DMSGOGO на цена 1,20 лв. с ДДС.

На 20 април в Бургас и на 26 април в Зала 1 на НДК ще се проведат благотворителни концерти в подкрепа на Гого, с участието на големите звезди на българската музикална сцена.

„Точно така” се излъчва от понеделник до петък в 17:30 ч. само по PRO.BG и онлайн на www.tochnotaka.probg.bg/live

Коментари (0)

Публикувано в на 13 април 2010 г.