Росен Петров признава счупен нос по bTV – видео

Росен Петров: Носът ми е смазан от удар

След почти едногодишни съмнения, клюки и жълти предположения за това какво се е случило с носа на Росен Петров, самият той разкри истината за деформацията. „Пострадах от удар. Не знам дали ще се оправи. Но предпочитам да го помня“, обяви причината – най-вероятно боксова – Росен Петров.

Водещият на „Нека говорят“ шеговито съпостави физиката си с тази на колегата си Антон Хекимян. „Облякъл съм „ризата с мускулите“, за да може зрителите да видят, че ти не си най-якият в бТВ“, каза Петров. Той изсипа куп закани на жълтата преса, включително и за лична саморазправа.

„На никого от тях не пожелавам да ме срещне на живо“, разгневи се Росен. Причината е серията от клюки, които се изписаха по адрес на новото му гадже Карина. Петров заяви, че 20-те години разлика между двамата не оказват никакви проблеми и са много щастливи един с друг.

„Тя е от Шумен, завършила е в НБУ. Това е“, бе лаконичен за любимата си Петров. Хекимян му напомни, че двамата водещи имат общ проблем: постоянно ги питат кога ще се оженят. „Май ми мина времето, не знам кога ще стане“, заяви екскукувецът. Той предложи тежки мерки за демонтирането на части от паметника на Левски в София. „Да се сложи караул. Да го вардят 24 часа с автомати. Левски е един, това е кощунство“, заяви Росен Петров. И добави, че въпреки смяната на няколко професии се чувства офицер. „Имам много офицери в рода. И аз съм такъв“, каза още водещият на „Нека говорят“.

Инфо: Агенция Стандарт нюз

Гледай видео запис от интервюто онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2013 г.