Роми ръфат суши в „Къртицата“

Ирена Милянкова влиза в Базата

Манекенката, майка на четири деца, ще прекара в КЪРТИЦАТА една седмица

Звездата позната от световните модни подиуми и успешни продукции като “Под прикритие” и “Цветът на хамелиона” прие да стане част от най-мащабното риалити и е готова да разкрие истинското си лице, такава каквато я познават само най-близките й хора.  Ирена Милянкова ще участва пълноправно във всички битки и не крие, че приема предизвикателството на КЪРТИЦАТА в много важен момент от живота й. С влизането си в Базата Ирена Милянкова продължава поредицата от гост звезди, които влизат в шоуто за една седмица и имат статут на детективи, които помагат на участниците в търсенето на Къртицата. През следващите седмици във формата ще влязат още три изключително популярни лица, като едно от тях е много известна фолк звезда.

В понеделник вечер в Базата е време за поредната Нощ на Къртицата. До този момент участниците бяха подлагани на всевъзможни изпитания, но предизвикателството, което ги очаква този път е истинска игра на нерви.

В „Копието на Къртицата“ всеки отбор има по едно копие, висящо във въздуха закачено за специално съоръжение. Участниците застават под копието и го наблюдават, в очакване то да падне. Целта е поне единия от участниците да хване копието преди то да падне на земята. За да е успешна мисията им всичките четири отбора трябва да се справят с предизвикателството, а наградата е 2500 лв.

В четвъртък вечерта Марияна влезе в къщата за изолация като футболен ултрас, който крайно ненавижда ромите. Само дванайсет часа по-късно обаче, под влиянието на магнетичните Моро и Валя, пловдивчанката вече ги харесва и за пръв път в живота си е склонна да даде шанс на етноса им, пък било то и само за седмица.

Преди четири дни Марияна влезе като буреносен облак в мини-катуна на Моро и Валя с тезата, че ромите в България са истинска напаст. Днес тя не само се усмихва, когато е около тях, но и сама настоява да им поднесе изненада, която продуцентите на шоуто решиха да подарят на ромите. На Валя обаче й предстои да преживее истински културен шок от суши менюто, докато Моро отново ще се представи като истинска нинджа.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 май 2013 г.