Романтика и тъга в „Къде си?“ на Ники Урумов – премиера с онлайн видео и снимки

Романтика и тъга в „Къде си?“ на Ники Урумов – премиера

Чуйте „Къде си?“, заповядайте на безплатна концерт-промоция на сингъла на Ники Урумов

Слушай парчето онлайн

На 26 юли в Студио 5 от 21.30 часа певецът Николай Урумов подготвя промоция на най-новата си песен „Къде си?”. Авторът и изпълнител на хита „Ще те чакам” продължава своя музикален път, като именно ние ще му станем спътници в това приключение. Миналото лято пък изпълнителят достигна до номер едно в БГ радио със сингъла си „На кръстопът”.

Автор на музиката на „Къде си?” е на Ники, а текстът е дело на него и Георги Кушвалиев. Аранжиментът отново е негов и на Николай Кръстилов, който свири и пиано, а на китарата е Николай Карагеоргиев – който живее в Швейцария и работи съвместно със Стинг и други изпълнители.

На 26 юли пък можем да очакваме освен представянето на „Къде си?” и един класен концерт в уютна обстановка с много приятели и много хубава музика.

Николай е от Гоце Делчев, а в международния му паспорт печатите от страните, в които е живял, са от Норвегия, Дания, Швеция, Германия. Той е работил като музикант в клубове и ресторанти, на кораби. След като се е прибрал в Гоце Делчев, Николай е станал радиоводещ на собствено музикално шоу. Изпълнител е на песни като „Не говори”, „Като в приказка”, „На кръстопът” и други.

26 юли, 21.30 часа, Студио 5. Вход свободен. 

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юли 2012 г.