Роксана разведена в „Папараци“ 26.06.2016 + гледай онлайн

Роксана направи шокираща изповед пред Кристина Патрашкова в предаването на Николета Лозанова „Папараци”. Епизодът с разкритията ще бъде излъчен скоро по bTV.

Певицата признава, че разводът й е вече факт, а причините са потресаващи. Патрашкова затрупва с въпроси ромския славей, отговорите остават скрити за момента, но многозначителните погледи и дълбоките въздишки на изпълнителката на „Мъж за милиони” са достатъчно ясни.

Оказва се, че мъжът й й е посягал, а също така е „удрял” и вербално Роксана. Сълзите от очите на певицата се стичат на анонса за предаването, а репортерката показва съпричастието си.

“Истината е, че вече съм свободна жена и се надявам всеки един от нас двамата да намери щастието си някъде другаде – така започва лаконичната си изповед Роксана, за да обяви окончателната си раздяла със своята половинка Калин – 13 години бяхме заедно и на моменти ми беше страшно трудно. Не обвинявам никого. Когато двама се разделят след дългогодишно съжителство и двамата имат своята вина. Трябваше да измине доста време, за да разберем простичката истина, че не сме един за друг. Той е със седем години по-възрастен, има тежък характер и емоционалните различия се задълбочаваха непрестанно. Компромиси могат да се правят само когато има любов. Търпях досега. Повече не мога така. Не мога да позволя някой да си мисли, че ме притежава. Раздялата е окончателна”.

Певицата е категорична в посланието си към всички момичета, които са се оказали в нейното положение и се примиряват с всичко.

“Момичета, никога не правете нищо против себе си. Всеки има право на щастие!”.

Гледай видео запис от предаването онлайн, или тук и тук

Видео анонс

По инфо на агенция БЛИЦ и Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юни 2016 г.