Рокли за пълни булки от TLC

TLC разкрива света на невероятните рокли за „Булки с извивки”

Вижте как независимо от фигурата всяка младоженка може да изглежда страхотно

Юкия Харис трудно намира дизайнерска рокля за сватбата си, която да подхожда на пухкавата й фигура. Затова тя и сестра й Юнисия решават да помогнат на по-едрите жени, на които им предстои да се омъжат. Новата поредица „Булки с извивки” по TLC представя как сестрите от „Curvaceous Couture” помагат на жени с всякакви фигури безпроблемно да намерят роклята на своите мечти. Сестрите Харис започват своя бизнес в мазето на баща си и предлагат абсолютно всичко на своите клиентки – от пайети и сатен до органза и дантела. Юкия и Юнисиа изживяват мечтата си, като помагат на жени във всякакви форми и размери в новата поредица „Сватбена рокля по поръчка“ от 2-ри юни, вторник, 22:00 ч. по TLC.

В първия епизод на предаването двете сестри помагат на булка, която се снима във всяка рокля, която пробва, за да е сигурна как ще изглежда в деня на сватбата. Юкия се вдъхновява от ентусиазма й и създава рокля, която да подчертава извивките на фигурата й.

Юкия и Юнисиа влагат своята страст, добро сърце и неподправен хумор в семейния бизнес. Новата вълнуваща поредица представя всички аспекти от живота на сестрите – от тяхната годишна разпродажба на мостри и приключенията на пазара за сватбени рокли в Ню Йорк, до работата си с безброй различни дами и техните индивидуални особености. Разберете повече за тях и клиентките им всеки вторник от 2-ри юни.

Галерия от шоуто

Коментари (0)

Публикувано в на 25 май 2015 г.