Родният хайлайф предпочете новия клуб Ferreti в MultiPlace

Пламена от Мюзик айдъл и Цело Елвиса пяха за откриването

Сезонътпо Черноморието започва с бързи стъпки да поема в стандартния си летен ваканционен ритъм, въпреки икономическата криза (на кой му пука за нея…).

Доказателство за това бе и откриването на Dance club Ferreti в небезивестния Multiplace на Слънчев бряг.

Въпреки че повечето от собствениците на хотели и заведения казват, че има отлив на туристи, макар и в началото на сезна, клубът вече се задъхваше от посетители около полунощ. Дори може смело да се каже, че чалга клуб Grand de Luxe, който е в непосредствено съседство в същия този многофункционален център, по това време все още бе полупразен.

Изглежда че посетителите първоначално къде от любопитство, къде от любов към музиката от 80-те и 90-те, бяха предпочели да чуят изпълненията на Цецо Елвиса и Пламена Петрова от Music Idol II. Час по-късно Grand de Luxe, стриптийз барът Koyote Ugly и Piano free клуба Corset, където може да слушаш музика от чалга до Павароти и да пееш даже караоке, се изпълниха с гости.

Партито в Dance club Ferreti бе открито след полунощ с горещи изпълнения на Пламена, а след това Цецо Елвиса успя да накара всички да направят „влакче“ на една от песните на Елвис Пресли и заедно да обиколят няколко пъти клуба.

В Dance club Ferreti сред гостите бяха Петя Велкова, която с Пламена Петрова от Music Idol II с интерес слушаха разказа на Мистър България Али Алиев за далечен Китай, където той бе работил като модел в продължение на три месеца за престижни агенции. Малко по-късно към тях се присъедини и следващият Мистър България Лъчезар Иванов, както и футболистът Петър Гаргов.

Още с откриването си Dance club Ferreti даде заявка да се превърне едно от горешите места по нашето Черноморие това лято.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 юли 2009 г.