Родители ще намразят Ивана, ако й прочетат фейсбука :)

Ивана: Правете любов, секс, пари!

Фолк дивата даде ценни съвети на подрастващите си фенове от страницата си във фейсбук. Там тя се обърна към всичко, на които им предстоят изпити, с няколко напътствия.

Във времето на абитуриентските балове, когато всичко е суета, фолк певицата Ивана се сети, че повечето й почитатели, с изключение на Бойко Борисов, ще се явяват я на матура, я на изпит за университет.

За всички тях тя каза: „Въпреки че не съм писала от доста време,следя нещата. Благодаря ви за хубавите думи, за приятелството…Гордея се с такива почитатели като
вас – нали знаете,че сте си най-добрите. Поздравявам и наистина се радвам за всички новоприети студенти, а на тези, на които им предстоят изпити – не се преуморявайте,важен е късметът! Може едно нещо да знаеш и точно то да се падне. Защо пък не”.

Така е, но ние препоръчваме на учащите се да не забравят друга важна максима, изпята в песен на братя Аргирови – „Един въпрос подмина в редицата грамадна и точно той се падна“.

Съвети на певицата, разбира се, много са се харесали на подрастващите, които бурно аплодират своя идол в социалната мрежа.

В допълнение Ивана е казала: „За дипломираните – животът е пред вас! Любов, секс, пари – правете това, което на вас ви харесва и не му мислете толкова к’во ще кажат хората. Никога няма да се харесаме на всички, а и не е нужно” – завършва своята хедонистична реч певицата.

Добре, че карането на червено, ходенето по кръчми и псуването са прокламирани само в творчеството й, а не и на официалната страница на Ивана, но и тези съвети надали биха се харесала на родителите на феновете.

Инфо: BLife

Виж в тази статия официалния Фейсбук на Ивана, който наскоро нашумя с фалшивите си клонинги: http://slusham.com/33335/

Коментари (0)

Публикувано в на 17 май 2010 г.