„Робовижън анимационно шоу“ – най-забавното лято е с Boomerang! с онлайн видео и снимки

„Робовижън анимационно шоу“ – най-забавното лято е с Boomerang!

Очаквайте през август по Boomerang

Робовижън анимационно шоу
Водещ Дейв Робота
Всеки ден от 1 до 15 август от 08:00 до 16:00 часа

Везмете студена напитка и се настанете удобно пред телевизора за вашата дневна доза смях! Водещият, разбира се, е Дейв Робота, а каналът – Бумеранг! Семейство Флинстоун, Гарфийлд, Дък Доджърс, Том и Джери, Шантавите рисунки, Скуби-Ду, Йоги, Топ Кат, Попай, Смахнати състезания, Дастардли и Мътли продължават по Boomerang и през август!

Нека си припомним някои от любимите герои:

Присъединете се към Скуби-Ду и неговите приятели, качете се в колата на мистериите и се пригответе за разгадаване на тайни. Вашата лятна ваканция ще бъде много по-вълнуваща ако се сблъскате с няколко мистериозни събития!

Няколко странни превозни средства потеглят по пътя, за да участват в едно от най-големите и смахнати Гранд При на всички времена! Седнета зад волана, натиснете газта и станете част от рали манията със Смахнати състезания!

Ще успее ли някога котката да улови мишката? Том и Джери продължават вечното преследване през август по Boomerang!

Часът на Семейство Флинстоун !!!
Събота и неделя от 10:30 часа
Начало: 21 август

През август очаквайте часа на Семейство Флинстоун! Героите може да са от каменната епоха, но на вид са съвременни и модерни. Уилма и Бети, Фред и Барни, децата и домашните любимци – не ви ли напомнят за някои от вашите съседи или приятелски семейства?

Почувствайте атмосферата на каменната епоха със Семейство Флинстоун!

Коментари (0)

Публикувано в на 4 юли 2010 г.