Роби Уилямс се завръща! Издава сингъла Bodies, следва албум!

Роби Уилямс ще издаде дългоочаквания си нов албум Reality Killed The Video Star на 9 ноември.

Първият сингъл се казва Bodies и ще залее ефира съвсем скоро

Единственият и неповторим Роби Уилямс ще зарадва многобройните си фенове с чисто нов сингъл и албум, който се очаква да излезе по-късно тази година.

Певецът, продал над 55 милиона албума в цял свят, разкри, че сингълът ще се казва Bodies, и ще бъде последван от предстоящия албум Reality Killed the Video Star. Премиерата на диска е насрочена за 9 ноември 2009 г.

Албумът, както и песента, са продуцирани от Тревър Хорн и са записани и миксирани в Лондон.

Роби Уилямс не спира да поставя нови рекорди за продажби на албуми и билети, като най-голямото му постижение досега е влизането му в Книгата на рекордите на Гинес през 2006, когато само за един ден продава 1,6 милиона билети за турнето си. Обиколката е била посетена от над 3,7 милиона души.

Три години по-рано поставя друг рекорд за Най-големия концерт в историята на Великобритания, когато за три последователни вечери пее пред 365,000 фена.

Роби Уилямс е носителят на най-много награди Брит досега, печели 3 награди Ivor Novello и държи британския рекорд за най-бърво продаван албум – Greatest Hits, същият, който достига номер 1 в 18 държави.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2009 г.