Робърт Де Ниро и Майкъл Дъглас в хитовите филми на bTV – видео с онлайн видео и снимки

Робърт Де Ниро и Майкъл Дъглас в хитовите филми на bTV – видео

Акценти от филмовата програма на bTV за периода 30 юли – 5 август 2012 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 30 юли
22:30 ЧАСА
Перфектно убийство
Оригинално заглавие: A Perfect Murder (САЩ, 1998 г.)
Жанр: романс, трилър
Режисьор: Андрю Дейвис
В ролите: Гуинет Полтроу, Майкъл Дъглас, Виго Мортенсен

Гледай видео анонс онлайн

Индустриалистът-милионер Стивън Тейлър е човек, който има всичко на този свят, но онова, което най-много цени е любовта и предаността с които съпругата му го дарява.

Проявявайки се като невероятно успешен играч във финансовата сфера в един от най-големите градове в света – Ню Йорк, той я възприема като най-ценното си постижение. Но тя иска да бъде възприемана като нещо повече от обикновен аксесоар. Брилиянтен професионалист, тя се забърква с беден актьор, който й доставя емоционално удовлетворение. Когато мъжът й научава за прегрешението й, той решава да организира перфектно убийство.

ЧЕТВЪРТЪК, 2 август
22:30 ЧАСА
Назначението
Оригинално заглавие: The Assignment (САЩ, 1997 г.)
Жанр: екшън, трилър
Режисьор: Кристиан Догу
В ролите: Бен Кингсли, Доналс Съдърланд, Ейдън Куин, Клаудия Фери

Гледай видеоклипа онлайн

Карлос Чакала (Ейдън Куин) – един от най-известните терористи, организира атентат в едно френско кафене. Не случайно това е любимото кафене на зам. началника на бюрото на ЦРУ в Париж, Джак Шоу (Доналд Съдърланд). От този ден за Джак залавянето на Чакала се превръща в мисията на живота му. Точно по същото време, израелските тайни служби залавят офицер, който изумително прилича на терориста. Анибал Рамирес (Ейдън Куин) е американски морски офицер с поразителна прилика с международния терорист Карлос Санчес – Чакала, всяващ ужас у невинните хора в целия свят през 70-те и 80-те години на ХХ век. В Израел Рамирес погрешно е арестуван от Мосад вместо истинския Чакал. Впоследствие получава задача от Мосад и ЦРУ да влезе в ролята на своя двойник. Офицер Анибал Рамирес се отделя от семейството си и преминава пълен тренировъчен курс във всички аспекти от живота на Санчес Чакала, преди да се потопи като негов двойник в света на тероризма и висшия шпионаж….

СЪБОТА, 4 август
22:30 ЧАСА
Имало едно време в Америка
Оригинално заглавие: Once Upon a Time in America (САЩ, 1984 г.)
Жанр: Драма, криминален
Режисьор: Серджо Леоне
В ролите: Робърт Де Ниро, Джеймс Уудс, Елизабет Макговърн, Джо Пеши, Уилям Форсайт, Дженифър Конъли

Гледай видео анонс онлайн

Филмът разказва историята на младежи от еврейското гето, които се издигат в подземния свят в Ню Йорк. Действието във филма се развива в три периода: началото на 20 век, 1930-те (Сухия режим) и 1960-те. Филмът е дълъг близо 4 часа в неорязаната версия, като често действието се прехвърля в бъдещето или в миналото. Музиката към филма е написана от италианския композитор Енио Мориконе. Филмът е номиниран за Златен глобус за най-добра режисура (С. Леоне) и най-добра филмова музика (Енио Мориконе). Премиерата му е на Филмовия фестивал в Кан през 1984.

НЕДЕЛЯ, 5 август
09:00 ЧАСА
Мъжът от снежната река
Оригинално заглавие: The Man from Snowy River (Австралия, 1982 г.)
Жанр: уестърн
Режисьор: Джордж Милър
В ролите: Кърк Дългас, Том Бърлинсон, Теренс Донован, Томи Дисарт, Брус Керк, Сигрид Торнтон, Джай Томпсън, Лоран Бейли

Гледай видео анонс онлайн

Джим Крейг е живял първите си 18 години в планините на Австралия във фермата на баща си. Смъртта на баща му го принуждава да отиде в равнините, за да спечели достатъчно пари и да вдигне фермата на крака. Кърк Дъглас играе ролите на братя близнаци, които не са си говорили в продължение на години. Единият от тях е най-добрият приятел на бащата на Джим, а другият е баща на момичето, за което той иска да се ожени. 20-годишната вражда избухва отново, поставяйки Джим и Джесика по средата й, като Джим е обвинен, че е позволил жребец шампион да загуби.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 юли 2012 г.