Роб Лоу в „Прекрасен ден“ по bTV Cinema – видео

Акценти от филмовата програма на bTV Cinema за 8 – 14 април 2013 г.

СРЯДА, 10 април
21:00 ЧАСА
ПРЕМИЕРА: Прекрасен ден
Оригинално заглавие : Perfect Day (САЩ, 2006 г.)
Жанр: Драма
Режисьор: Питър Левин
В ролите: Роб Лоу, Пагет Брюстър, Франсис Конрой, Кристофър Лойд, Ровена Кинг и др.

Гледай видео анонс онлайн

Тази затрогваща драма разказва една история на творец, чийто първи шеметен успех започва да го унищожава до момента, в който отрезвително пророчество на мистериозен непознат успява да го разтърси из основи и да го върне в реалността, където осъзнава кои са най-важните неща в живота му – любовта на съпругата и дъщеря му.

ЧЕТВЪРТЪК, 11 април
21:00 ЧАСА
Шум на пари
Оригинално заглавие: Money Talks (САЩ, 1997 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Брет Рътнър
В ролите: Крис Тъкър, Чарли Шийн, Фейзън Лъв, Вероника Картрайт, Джоел Коен, Алек Соколов, Пол Сорвино, Даниел Ройбък, Дейвид Уорнър, Дамиан Чапа, Джей Стърн, Джоел Кохън, Ник Ашфорд

Гледай видео анонс онлайн

Крис Тъкър е в ролята на двойния агент Франклин Хечърд, обвинен за бягството на опасни и безмилостни затворници. Преследван както от полицаите, така и от бандити, Хечърд намира спасение в подмазващ се, егоистичен репортер, чиято роля изиграва безупречно Чарли Шийн. Репортерът се съгласява да го защити, само за да се издигне в кариерата си. Вманиаченият Тъкър и неговият черен хумор, когато попада в ситуации на объркана самоличност и смъртоносни опасности, правят филма френетична и забавна лудория…

ПЕТЪК, 12 април
21:00 ЧАСА
Стъпвай тежко: Историята на Дюи Кокс
Оригинално заглавие: WALK HARD: THE DEWEY COX STORY (САЩ, 2007г.)
Жанр: Комедия, Музика
Режисьор: Джейк Касдан
В ролите: Джон С. Рейли, Джена Фишър, Реймънд Дж. Бари, Кристен Уилг, Тим Медоус

Гледай видео анонс онлайн

Една от най-големите икони в историята на рока, Дюи Кокс (Джон С. Райли) имаше всичко: жените (над 411), приятелите (Елвис, Бийтълс) и рок’н’рола (тесни взаимоотношения с всички познати и непознати видове хапчета и прахчета). Но преди всичко, той имаше музиката, която го превърна от весело провинциално момче в най-великата рок-легенда на Америка.

Разкрепостена и щура пародия на всички биографични филми за музиканти, за които се сещате „Стъпвай тежко: Историята на Дюи Кокс“ е неоспоримо доказателство, че когато става въпрос за як рокендрол и як смях, е трудно да се намери якия човек.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2013 г.