Ритъмът на мечтите еп. 813, 814, 815, 816, 817 от 22, 23, 26, 27, 28.03.2018

Пиюш и Рошни се настаняват в имението в Джейпур, което са наели, а малко след тях пристигат Анания и Аарав. Анания подарява на Пиюш медальон, който обаче Рошни го принуждава да свали. Така планът на Анания да омагьоса Пиюш се проваля. Рожденият ден на Пиюш настъпва. Под влияние на черна магия той напада Рошни и напуска имението.

На следващата сутрин непозната жена, която се представя с името Найна, помага на Рошни да намери съпруга си. Пиюш ѝ признава, че няма спомен за случилото се през предходната нощ. Симар също заминава за Джайпур, а Рошни скрива от нея за изчезването на Пиюш.

Рошни запознава Симар с Найна. Викрам прочита съобщенията на Анджали, които тя си разменя със Сам. За пореден път изтъква, че Сам има непочтени намерения към нея. Симар, Аарав, Анания, Пиюш и Рошни се връщат в Делхи. Анджали се среща със Сам в хотелска стая, за да обсъдят бъдещето ѝ участие в рекламен клип.

Викрам и Симар нахлуват в стаята. Анджали не приема обвиненията на Викрам и Симар, че поведението ѝ е непристойно. Здравословното състояние на Саджев се подобрява благодарение на грижите на Танви и той произнася името на Викрам. Развълнуван, Викрам прегръща Танви.

Анджали омаловажава напредъка на Саджев, с което разочарова Викрам. По невнимание Анджали изпуска брачното си колие, което е подарено от Викрам. Той се зарича да спаси брака им.

Непознат мъж открива изгубената страница от книгата с хороскопа на Пиюш и я показва на свещеник, който обявява, че това е част от хороскопа на Каал. Мъжът се среща с Пари и Ума, които си припомнят предсказанието, че именно Пиюш ще погуби семейството.

През нощта Каал се вселява в тялото на Пиюш и той отнема живота на мъжа, опитал се да предупреди Барадвадж. На сутринта Пиюш няма спомен от случилото се. Анджали участва в благотворителна кампания и раздава играчки на сираци. Викрам научава за инициативата и упреква Анджали, че проявява лицемерно милосърдие.

Аарав признава на Симар и Пиюш, че е влюбен в Анания. Семейството на Анания пристига в Делхи. Ридхима, сестрата на Анания настанява близките си в имение, намиращо се в съседство с дома на Барадвадж. Ридхима забранява на Анания да се венчае за Аарав. Викрам дига скандал на Анджали, след като научава, че тя заснема провокативна фотосесия в къщата му. Анджали подписва с бащата на Сам договор, за да бъде рекламно лице на компанията му.

Пари одобрява връзката на Аарв с Анания и склонява да се запознае със семейството ѝ. Близките на Анания гостуват на Барадвадж. Ридхима е категорична, че ще обсъдят годежа на Анания и Аарав след 28 дни. Когато се прибират в къщи, Ридхима заявява на Анания, че отрицателната енергия около Пиюш е изключително силна и това е причината да не допусне да се сгоди за Аарав.

Анджали заварва Викрам и Танви да вечерят заедно. Анджали упреква Танви, че се опитва да се сближи със съпруга ѝ. Викрам защитава Танви от обидите на Анджали. Пиюш припада, след като Каал отново обсебва тялото му. Когато идва в съзнание, той напуска имението и се отправя към приют, от който отвлича Адития – бебе, което транссексуалната двойка Харман и Соумия се опитва да осинови. От записите на охранителните камери Харман узнава регистрационния номер на колата на Пиюш, и на сутринта се отправя заедно със Соумия към дома на Барадвадж.

Симар решава да даде огромна сума на Харман и Соумия за осиновяването на Адития. През нощта Пиюш напада с нож Соумия. Тя успява да се спаси от Пиюш. Симар и Рошни разсейват съмненията на Харман, че Пиюш се е опитал да убие Соумия.

Сурбхи, сестрата на Соумия, се обажда на Харман. Тя му казва, че е осигурена сума от 10 000 рупии за осиновяването на Адития. Соумия и Харман напускат имението Барадвадж.

Сам настоява Анджали да му се отплати за помощта, която ѝ е оказал. Анджали се разгневява от поведението му и го отблъсква. Капур разбира за смъртта на мъжа, който го е предупредил, че Каал ще се всели в тялото на Пиюш. Капур връчва на Симар откъснатата страница от книгата с хороскопа на Пиюш. Ридхима и Анания пристигат в имението Барадвадж, за да уредят подробностите около годежа с Аарав. Симар е обезпокоена от бъдещето на Пиюш.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Най – гледанuте серuaли.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2018 г.