Ритъмът на мечтите еп. 803, 804, 805, 806, 807 от 08, 09, 12, 13, 14.03.2018

Настояванията на Анджали да участва в конкурса за красота стигат до там, че дори приема пари от Сам — сценичния й партньор, за да си увеличи устните. И дори фактът, че мениджърите не са доволни от нея и избират Тина за победителка, не я спира, да настоява на своето.

В новите епизоди на Ритъмът на мечтите ще видим още, че заради капризите на Анджали Саджев едва не умира. Мохан забравя лекарствата му, а Викрам вини нея. В крайна сметка наемат медицинска сестра на възрастния мъж, но Анджали продължава да създава проблеми в семейството.

Междувременно Пиюш спасява Рошни, а Куши отива в затвора. Тя успява да спечели съчувствието на Санкалп, а после и на Симар. Пиюш обаче е прогонен от къщата. Той се разкайва за грешките си и моли и Рошни да му прости. Тя го прави, но не и Симар. Майката на Пиюш го прогонва и дори настоява да се разведе със снаха й. Младежът съжалява за грешките си и моли близките си за помощ.

След заплахите на Симар, че ще напусне къщата, дори Матаджи отказва да говори с него.

Търсенето на Прем продължава. Симар намира писмо в стаята си, с което той хвали съпругата си, че е помогнала на децата им.Той обаче продължава да е в неизвестност и никой не знае какво се е случило с него.

Междувременно Куши се връща в имението, а Рошни порицава Симар, че не дава втори шанс и на сина си.

Още един нов гост пристига в дома на семейството — Аарав — синът на Пари. Майка му ревнува, че той почита повече леля си от нея. Аарав се застъпва за Пиюш и Рошни, и убеждава Симар, че любовта им е истинска. Тя обаче не вярва и настоява за развода.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2018 г.