Ритъмът на мечтите еп. 793, 794, 795, 796, 797 от 22, 23, 26, 27, 28.02.2018

Тази седмица ще ви разкажем какво ще се случи в целия нов сезон на Ритъмът на мечтите. Бракът на Анджали и Викрам няма да има хепиенд. Двамата се развеждат, благодарение на интригите на Сародж, а Анджали се връща в дома на родителите си.

От Лондон, където учи вече години наред се завръща Санджана. Ако сте забравили коя е тя, ще ви припомним — осиновената дъщеря на Симар, която тя отведе, след като бе принудена насила да се омъжи за опасен мафиот и да се представя за покойната му годеница и съпруга.

Санджана се връща и преобръща живота на цялото семейство. С Рошни стават приятелки, но Пиюш и Анджали ревнуват заради вниманието, което Симар оказва на момичето. По ирония на съдбата, след като Анджали се разделя с Викрам, двете със Санджана се влюбват в един и същи мъж. Симар и Прем се опитват да осигурят добър живот и добро бъдеще и за трите си деца, но без особен успех.

Санджана се омъжва за Самир Дханрай Капур, който е партньор в бизнеса на Прем. Той одобрява избора на дъщеря си, но в същото време Анджали започва да се държи доста странно. Под влияние на странни опиати, тя получава видения и се опитва да убие семейството си. Пиюш я спира, а по-късно тя е арестувана.

Заплахите за Барадвадж обаче продължават. Появява се странната Аалия, която се опитва да унищожи семейството. Жената не успява, но нанася жесток удар — застрелва Рошни с пистолет. Пиюш, който междувременно се е влюбил в своята съпруга и я обожава, изпада в тежка депресия. Младият мъж полудява от скръб, а Симар и Прем са съсипани от мъка. Семейството за пореден път трябва да се справя с ужасни и тежки изпитания.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 24 февруари 2018 г.