Ритъмът на мечтите еп. 773, 774, 775, 776, 777 от 25, 26, 29, 30, 31.01.2018

Тази седмица в Ритъмът на мечтите Пиюш и Рошни ще се учат да живеят един с друг. Това обаче няма да бъде никак лесно и то не само заради Вайхеди. Младежът отказва да признае момичето за своя съпруга, въпреки опитите й да се покаже наистина като подобаваща съпруга. Също толкова зле се развива ситуацията и с Анджали и Викрам. Двамата съпрузи продължават да се подлагат на изпитание.

Финансови проблеми стават причина семейството на Викрам да изгуби дома си. Анджали пък получава възможност да купи дома на мечтите си. Парите на Викрам не стигат за грижите на баща му и той има нужда от помощ. Прем научава за проблема и му предлага пари, но той отказва. Пиюш казва на Анджали, че е добре да покаже малко жертвеност заради Викрам. Тя обаче е раздвоена между желания дом и възможността да помогне на съпруга си.

Отношенията им се напрягат, а Сародж вижда, че Анджали не е готова да се жертва за съпруга си. Тя порицава строго Симар заради дъщеря й.

Анджали решава да се пожертва за семейството и за лечението на своя свекър, а всички са щастливи. Брокерът обаче се обажда, като й съобщава, че може да получи желания дом на по-ниска цена.

Тя отива с парите в жилището, но решава, че все пак няма да го купи. Крадец обаче й отмъква парите под носа. Разстроената Анджали се прибира у дома и разказва историята си. Сародж обаче вече я е изобличила пред Викрам и той не й вярва. Когато и вижда записа как тормози Саджев, я удря.

Симар го спира да я пребие, но предупреждава Анджали, че бракът й е пред провал. Момичето се разкайва за грешките си и се надява да се помири със съпруга си. Рошни междувременно тъгува, че отношенията й с Пиюш са съвсем разклатени.

Какви изпитания ще понесат двете, предстои да видим.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2018 г.