Ритъмът на мечтите еп. 768, 769, 770, 771, 772 от 18, 19, 22, 23, 24.01.2018

ЧЕТВЪРТЪК 18.01.2018

Пиуш отказва да продължат годежа,заради здравето на баба му.Нирмала му казва,че е добре и че щом го вижда с Вайдехи,болките изчезват.Докторът казва на всички,че Нирмала може да присъства,но трябва да е седнала.

Всички са се събрали долу.Пиуш слага пръстена на Вайдехи,а Рошни злобее.Рита и казва да се контролира.След това Вайдехи слага пръстена на Пиуш и всички им пляскат.Двамата взимат благословия от всички,а Рошни предлага да се снимат.Първо се снимат цялото семейство.Амар решава да снима влюбената двойка,но Вайдехи казва на Пиуш първо да се снима с Рошни.Двамата се снимат,но фотографа моли Рошни да се отдръпне,за да снима двойката.

Анджали дава сладки на Санджив,но Сародж я спира.Анджали я успокоява,че в тях няма захар и се е консултирала с Равикант,за да знае какви сладки да му даде.

По-късно Анджали масажира главата на Санджив,а Сародж и Равикант я наблюдават.Равикант казва на Сародж,че Анджали се е променила,но тя не вярва.Сародж му казва,че ако Симар спечели,ще трябва да приеме Анджали,но няма да го допусне.

Рошни моли Симар да остане в дома и до сватбата.Симар се съгласява,но и казва да спи в гостната.Симар и Вайдехи си говорят,но Симар се сеща,че не е попитала Рошни,дали Сумит и е разрешил да остане.Рошни говори с Рита по телефона,но вижда Симар и сменя темата.Симар се отказва да говори с нея и казва на Вайдехи да си почине.

Докторът преглежда Санджив и казва на всички,че той е много добре.Викрам благодари на Анджали,че се е грижила за него.Симар и Прем се гордеят с дъщеря си.Сародж казва на Симар,че засега това е едно качество.

На следващия ден е ритуалът с каната.Рошни смесва нещо в нея,за да донесе нещастие.Рошни моли художнучката да напише на ръката и името на Пиуш.Художничката се досеща,че това е младоженецът,но Рошни и дава пари,за да го направи.След това всички започват да танцуват.

ПОНЕДЕЛНИК 22.01.2018

Симар търси синдур в чантата,но не го намира и моли Джанви също да го потърси.Сародж прави намек,че Анджали е забравика най-важното.Анджали идва и дава на Симар синдура.Раджендра хвали Анджали.Симар казва на Анджали да даде бижутата на Вайдехи,но Анджали и отговаря,че иска да ги даде с Викрам.Равикант казва на Анджали,че щом така иска,ще ги дадат заедно.Викрам и Анджали дават бижутата на булката.

Сародж среща Симар в коридора и и казва,че Анджали е изхарчила много пари.След това и показва касовата бележка.

Джанви дава на свещеника сладки и му казва,че Вайдехи ги е направила.Свещеникът казва на бъдещите младоженци да хапнат от киселото мляко.Вайдехи хапва,но започва да и се върти свят и припада.Докато всички се опитват да събудят Вайдехи,Рошни си припомня,как е сложила червея в храната.

Докторът преглежда Вайдехи и казва на всички,че тя е добре.Рошну споменава,че в млякото е имало червей.Всички жени отиват в кухнята и виждат червея в тенджерата.Симар споменава,че е видяла гущер в стаята на Санджив.Нирмала моли Ума да изхвърли млякото.

Рошни отива при Вайдехи и хваща ръката и.Рошни и казва,че е скъсала връзката и с Пиуш,защото благодарение на червея,тя ще спи 2 дена и няма да има сватба.Пиуш идва и хваща ръката на Вайдехи.Рошни поглежда Пиуш,който я гледа ядосано.Пиуш удря шамар на Рошни и я пита,кога е станала толкова лоша.Рошни му казва,че го е направила,защото го обича.Пиуш завлича Рошни в хола и разказва на всички,какво е направила Рошни.Рошни казва на всички,че е целяла да спре сватбата,но не и да убие Вайдехи.Пиуш и казва,че вече не са приятели.Викрам пита Анджали,дали има нещо общо с това,но Анджали му отговаря отрицателно.Симар казва на Рошни,че е паднала много ниско и сега е загубила приятеля си.Рошни моли Пиуш да я изслуша,но Пиуш я изхвърля от къщата,като и казва,че я мрази.

Рошни се прибира плачейки.Сумит и Рита виждат следа от шамар по бузата и,като я питат,кой го е направил.Рошни не спира да повтаря,че не може да живее без Пиуш и затова ще се самоубие.Тя отива в стаята и се заключва.Сумит моли Рошни да отвори,но Рита му казва да и дадат малко време.

Пиуш гледа Вайдехи и я моли да отвори очи.Симар му казва,че тя ще отвори очи едва след 1-2 дни.Джанви предлага да отменят сватбата,но Нирмала и казва,че има друг начин.Тя казва на всички,че богинята ще чуе молитвите им.Всички отиват в храма,за да се молят.Пиуш взима чинели и започва да удря силно.

ВТОРНИК(23.01.2018)

Вайдехи идва в храма и спира Пиуш.Тя вижда,че ръцете му кървят и ги забърсва.Нирмала благодари на богинята,че е изпълнила молитвата им.Вайдехи пита всички,защо е припаднала,а Симар и разказва какво е направила Рошни.Пиуш обещава на Вайдехи,че Рошни няма да застане между тях.

На сутринта всички се подготвят за сватбата.Анджали прави прическа на Санджив и му казва,че е много красив.Санджив се вижда в огледалото и се усмихва.

Сумит тропа по вратата,но Рошни не му отваря.Сумит решава да разбие вратата,но когато я отваря вижда нещо страшно.

Симар и Джанви приготвят Вайдехи за сватбата.Симар казва на Вайдехи,че е много красива и и обещава да я направят много щастлива.Джанви казва на Симар,че ще и се развали грима.

Сумит,Рита и прислужниците виждат,че Рошни си е прерязала вените.Сумит и Рита отиват до Рошни и превързват ръката и.Рошни не спира да повтаря името на Пиуш.

Вайдехи слиза долу и с Пиуш си слагат брачните гирлянди.Свещеникът започва с ритуалите и накрая казва на Пиуш да сложи синдур на Вайдехи.Сумит и Рита идват и спират сватбата.Всички виждат Рошни,която лежи в безсъзнание в ръцете на баща си.Симар пита Сумит,какво е станало с Рошни.Рита и казва,че Рошни си е прерязала вените,заради Пиуш.Сумит се обръща към Симар и я моли да даде на Рошни живота,който иска и по точно Пиуш.Симар му казва,че вече са започнали ритуалите и това е невъзможно.Сумит казва на Симар,че е направил толкова много за нея,когато Барадвадж са я изгонили с бебе на ръце.Добавя,че е дал образование на Пиуш и никога не го е делял от Рохан и Рошни и сега трябва да му се отплати.Сумит поглежда Прем и намеква за грешките му.Пиуш взима синдура и го слага на челото на Рошни.Симар пита Пиуш,какво е направил.Пиуш казва на Сумит,че е направил,каквото е поискал.Пиуш взима Рошни и прави седемте обиколки.След това Пиуш слага брачно колие на Рошни и я слага на дивана.Пиуш моли за прошка Вайдехи,но тя му удря шамар.

СРЯДА 24.01.2018

Вайдехи зашлевява Пиуш и му казва,че е егоист.Добавя,че е разрушил всичко и накрая Рошни е спечелила.Вайдехи поздравява Капур и Барадвадж за сватбата.След това тя започва да проклина Пиуш.Симар моли Вайдехи да замълчи,защото ще провали живота на Пиуш.Вайдехи я пита,какво ще стане с нейния живот и ако и е била майка,е щяла да спре Пиуш.Нирмала казва на Вайдехи,че няма да допусне такава несправедливост.Вайдехи вижда възела и го изгаря в свещения огън.Тя се заклева,че ще съсипе живота на всички.След това Вайдехи си тръгва,а Пиуш се разплаква.
Пиуш влиза в стаята и гледа ядосано спящата Рошни.Той разваля цялата украса и излиза.Пиуш отива в дома на Вайдехи и си припомня моменти с нея.

На сутринта Рошни се събужда и се чуди,къде е.Рошни отива до огледалото и вижда синдура и брачното колие върху себе си.Анджали идва и я поздравява за играта,която е изиграла.Рошни не разбира,за какво говори Анджали.Анджали и казва,че вече е съпруга на брат и.Рошни се чуди,как е станало,а Анджали и отговаря,че благодарение на прерязаната си ръка,Пиуш е зарязал любимата си и се е омъжил за нея.След това Анджали казва на Рошни да се преоблече,защото вече е снаха в този дом.

Амар казва на Прем,че Пиуш не говори с никого.Прем му отговаря,че ще поговори с него.Пиуш идва и си припомня всичко.Симар моли Пиуш да се съвземе.Нирмала му казва,че в крайна сметка Рошни вече му е съпруга и трябва да поеме отговорностите.Рошни идва и прегръща Пиуш,като му благодари,че е избрал нея,а не Вайдехи.Пиуш и казва,че го е направил,за да се отплати на Сумит,но винаги ще обича Вайдехи.Рошни се разплаква и си отива в стаята.Тя вижда приспивателните хапчета и решава да се самоубие.

Симар е в храма и пита богинята,защо е съсипала живота на двете и деца.Нирмала идва и дава нещо на Симар,като и казва,че е ценно за всяка свекърва.Симар я пита,защо всичко се е развалило,но Нирмала и отговаря,че всичко ще бъде наред и то благодарение на богинята.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Ритъмът на мечтите

Коментари (0)

Публикувано в на 18 януари 2018 г.