Ритъмът на мечтите еп. 763, 764, 765, 766, 767 от 11, 12, 15, 16, 17.01.2018

Годеж, сватба и интриги ще видим в новите епизоди на Ритъмът на мечтите. Пиюш и Вайхеди се сгодяват, но в същото време Рошни и Анджали не спират да плетат интриги.

Рошни се разстройва, когато научава, че Пиюш и Вайхеди планират да се венчаят. Тя е отчаяна, а Анджали използва ситуацията, за да я настрои още повече срещу Симар.

Двете се наговарят да провалят годежа, но без особен резултат. Рошни се опитва да злепостави Вайхеди пред семейството, но Пиюш застава на страната на момичето. Той я отвежда в стаята си и й предлага брак.

Анджали едва не убива Саджев, заради което Симар я изнудва с телефона си. Сародж започва да се чуди с какво майката на снаха й я държи в ръце. Тя открива записа на Симар и я предупреждава — ако не превъзпита дъщеря си, ще развали брака й с Викрам. Симар приема предизвикателството.

Междувременно става ясно, че Рошни опитва на няколко пъти да разбие връзката между Пиюш и Вайхеди. Когато родителите й се прибират тя заявява, че Пиюш няма да се ожени за момичето. В същото време майка й я наказва като я заключва в стаята й. Междувременно Симар приветства Вайхеди в семейството и я кани да стане част от фамилията.

В деня на годежа Рошни слага конец на стълбите, но вместо Вайхеди, Матаджи пада и се наранява. Пиюш защитава годеницата си от обвиненията на Рошни и заявява, че вярва в невинността й. Анджали и Викрам организират представление, но Сародж, не одобрява. Тя порицава Симар, че няма да успее да превъзпита дъщеря си. Викрам обаче защитава съпругата си, а Прем също се намесва.

По време на годежа Пиюш се заклева, че няма да се ожени, докато Матаджи не се оправи. Междувременно Рошни се заканва, че няма да позволи двамата влюбени да се оженят.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2018 г.