Ритъмът на мечтите еп. 753, 754, 755, 756, 757 от 28, 29.12.2017 и 02, 03, 04.01.2018

Подтикната от Куши, Анджали продължава с интригите в Ритъмът на мечтите. В новите епизоди на поредицата ще видим, че отношенията й с Викрам ще претърпят коренна промяна.

Рекламата по оскъдно облекло се появява из вестниците, а момичето е в ужас, че семейството й ще я види така. Атул пък я изнудва за пари, иначе ще покаже снимките на съпруга й. За да се отърве от него, Анджали краде една изключително скъпа семейна огърлица и я продава на семейния бижутер. Когато по-късно той се появява заедно с Викрам и бижуто у дома, посочва нея като продавачка.

Анджали отново нарочва Сародж и дори я вини, че е организирала целия този заговор, за да я дискредитира. Тя продължава с инсинуациите, като разлива олио по стълбите, преструва се, че пада и вини отново лелята на мъжа си. Възрастната жена е възмутена от лъжите и заплашва да напусне къщата. Тя предупреждава Анджали, че истината ще се върне като бумеранг.

Междувременно Куши плете интриги и за Пиюш и Рошни. Тя подтиква момичето да настрои всички у дома срещу Вайхеди. Пиюш тъгува по изгубената си любима, но Рошни се опитва всякак да го разсее. Тя му показва постове, на които Вайхеди пише, че в Мумбай се е чувствала най-ужасно, казва му, че тя сама е искала да си тръгне от тях и дори скрива, че непознат мъж е разкрил местонахождението й.

Пиюш й се доверява и все повече се разочарова от бившата си любов.

Симар и Прем усещат, че нещо не е наред с децата им, но не могат да открият всички факти. Когато след последния скандал в имението на Викрам и те са извикани, Симар си дава сметка, че ситуацията е наистина сериозна.

Билборд на полуголата Анджали вбесява Викрам, а опитите й този път да очерни Сародж се провалят. Атул също разкрива истината за рекламата, с което предизвиква истински скандал между двамата съпрузи. Викрам предупреждава Анджали, че или ще се държи като истински достойна съпруга, или ще се разведе с нея. Младото момиче е съкрушено, тъй като е влюбено в мъжа си. И търси подкрепа от Симар.

Симар не я защитава, а вини Куши за прегрешенията на дъщеря си. Тя я предупреждава, че ако продължава така, ще направи за срам цялото семейство Барадвадж. Прем застава на страната на съпругата си и порицава дъщеря си. Разстроената Анджали се скрива в стаята си, а на другия ден се покайва.

Едно от изискванията на Викрам е да поиска прошка от Сародж. Лелята й казва, че тя трябва да си я заслужи. В същото време Пиюш най-накрая получава новини за Вайхеди. Момичето се връща в града и иска да се срещне с него. Рошни обаче се опитва да осуети срещата им.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 29 декември 2017 г.