Ритъмът на мечтите еп. 728, 729, 730, 731, 732 от 23, 24, 27, 28, 29.11.2017

Прем е толкова ядосан от простъпките на Анджали, че решава да я омъжи в Ритъмът на мечтите. Въпреки молбите на Симар и застъпничеството за дъщеря им, той отказва да отложи годежа. Куши пък съветва Анджали да се подчини на баща си. Избраникът е Викрам — син на семейство Агавар и луда глава. Младежът е доста безразсъден и не се съобразява много с действията си, спрямо близките. По време на пиянска забава с приятели, вижда Вайдехи на улицата. Пиюш, който също се оказва там не успява да спаси момичето.

Викрам го задържа и след като прекарва няколко дни с нея, я пуска да си върви. За жалост нито близките й, нито годеника на момичето са готови да го приемат обратно.

В имението на Барадвадж цари суматоха, след като Санджев, Викрам и леля му Сарож пристигат в имението. В опит да осуети сватбата Симар признава на роднините, че е изоставила дъщеря си като малка, за да отгледа сина си. Те обаче не се отказват от годежа, но желаят да помислят. Куши се възползва от ситуацията и обвинява Симар, че е провалила сватбата на дъщеря си.

Пиюш получава любовно обяснение от Рошни, но е категоричен, че я обича само като сестра. Споделя с Капур за чувствата на дъщеря му и му признава, че не я обича. Капур насърчава дъщеря си да продължи живота си. Рита обаче решава, че щом момичето иска Пиюш, трябва да го получи и то на всяка цена.

Освободената Вайхеди се среща случайно със Симар в същия храм, където тя се моли. Момичето припада, а Симар я отвежда в болница. Пиюш я разпознава и се досеща какво се е случило. Той се опитва да й помогне да се събере с близките си, но всички я отхвърлят. Тогава Симар решава да я прибере у дома си.

Когато двете влизат в имението, семейство Агавар признава, че са съгласни с брака на децата им. Куши успява да скрие снимката на Викрам от Вайхеди, макар момичето да го зърва за миг.

Вайхеди и Викрам се разминават постоянно, въпреки че се оказват в една и съща къща, по едно и също време. Единственото доказателство за тормоза е един колан, който Вахеди притежава и й е останал от похитителите.

Полицията открива колата на похитителите и нахлуват в дома на Викрам. Той обаче им доказва, че е обявил колата за открадната още преди дни. По-късно отива в дома на Барадвадж и се разминава с Вайхеди на косъм. Викрам отвежда Анджали в своя дом за Дивали, а Пиюш отива да празнува в семейството на Рошни. Вечерта обаче Рита го упоява, а на сутринта инсценира сцена, че е заедно с дъщеря й и им вдига скандал. Рита звъни на Симар и я принуждава да поиска обяснение от Пиюш.

Младежът признава, че не помни нищо от случилото се предишната вечер. Симар се съмнява, че е бил упоен, но Рита се нахвърля върху нея с обиди и обвинения. Двете почти стигат до бой, когато Симар е спряна от Капур. Той е убеден, че Пиюш се е възползвал от дъщеря му и иска възмездие.

Сватбата на Анджали наближава, а Симар използва момента, за да се сдобри с нея. Тя премълчава за инцидента в дома на Капур, но Куши се досеща, че снахата крие нещо от семейството.

И то е опасно.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 25 ноември 2017 г.