Ритъмът на мечтите еп. 723, 724, 725, 726, 727 от 16, 17, 20, 21, 22.11.2017

Край на подлите игри на Куши в Ритъмът на мечтите. Прем и Симар се събират, но обединението им не е от любов, а заради дъщеря им. В името на Анджали, двамата забравят различията си, но главоболията с нея продължават.

Куши отново се опитва да я измами, като я продава на Шаван за танцьорка. Двете се наговарят, Анджали да се измъкне по време на тържеството за Наваратри. Симар дочува разговора им и го докладва на Прем. Той заплашва дъщеря си и я предупреждава, че ще я лиши от наследство, ако продължава да не му се подчинява. Тя го уверява, че просто е поканила приятеля си Раджгопалан на празника.

Рошни се разстройва от отказа на Пиюш да се върне при семейството й. Въпреки това е поласкана от поканата на Симар, заедно с Рохан и Пиюш да гостуват на Барадвадж. Тримата успяват да осуетят срещата на Радж с Анджали, но при все това, Куши отново успява да приведе плана си в действие.

Без Анджали да знае, че майка й я е продала, тя извиква в имението Шаван. Той уж трябва да отведе момичето на прослушване в Мумбай, а той планира да я използва отново за своя клуб.

Куши примамва Анджали да напише писмо до Прем, в което му казва, че бяга от дома заради Симар. В деня на празника, между танците, инцидент, при който Симар ранява крака си и суматохата, Шаван успява да я изведе навън. Симар дочува разговор между Шаван и Куши и научава, че дъщеря й е била продадена. Тя силно се разстройва и разкрива подлия план на Прем. Симар, Прем и Пиюш успяват да спрат похитителя навреме, а Анджали е ужасно сърдита, че планът й е осуетен. Тя е съсипана от предателството на Куши, а Прем забранява на бившата си да се доближава до нея.

Семейният съвет решава да изгони Куши от дома, но Симар се застъпва за нея и ги моли да я оставят. Убеждава ги, че е по-добре да я държат под ключ у дома, отколкото да я оставят да се разхожда безнаказано.

Симар получава ключовете от имението, но въпреки това не успява да укроти Анджали. Шаная се опитва да вразуми момичето, но и тя претърпява неуспех. Вместо да си вземе поука, тя отново се изправя пред Симар и я обижда. Прем чува обидите на Анджали и защитава Симар. Предупреджава дъщеря си, че ако не промени поведението си, ще я обезнаследи. Куши също променя своето завещание. Междувременно успява да спечели отново на своя страна Ума и Пари. А на празника Карва-Чаут лъже Анджали, че Симар я е продала на Шаван.

Търговецът също се обажда на момичето и потвърждава твърденията на Куши. На празника Анджали се изправя пред майка си, изгаря дрехите, които тя й е подарила и твърди, че знае, че е искала да я продаде. Пуска записа от разговора с Шаван и твърди, че майка й е искала да я продаде. Прем обаче защитава Симар и твърди, че Куши е тази, която в действителност е измамила Анджали. Предупреждава я, че е прехвърлил всичко на Пиюш и тя ще остане без наследство.

Симар е благодарна на съпруга си и му засвидетелства уважение по този повод. Тя казва пред всички, че той е нейната опора. Прем обаче й заявява, че не го е направил от любов, а заради дъщеря си. Куши пък обвинява Симар, че иска да заграби парите на Барадвадж, за да обогати себе си. Прем се вбесява и иска да ги изгони от имението, но заради Матаджи се смирява. Пиюш е посрещнат с овации. Симар припада, а Куши се заканва да превърне живота й в ад.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 18 ноември 2017 г.