Ритъмът на мечтите еп. 713, 714, 715, 716, 717 от 02, 03, 06, 07, 08.11.2017

Симар се завръща в имението на Барадвадж принудително в Ритъмът на мечтите, след като открива дъщеря си в нощен бар в Мумбай. Това обаче въобще не радва Прем, който се опитва да я изгони от живота си.

Пиюш урежда Роуз — служителка от фирмата на баща му, да флиртува с него. Симар ги вижда случайно и е съкрушена от този факт. Роуз е уволнена, но синът на Прем е щастлив, защото е сигурен, че баща му е влюбен в майка му. Той се опитва отново да ги сближи, но двамата са твърде наранени от действията на другия.

Анджали бяга от дома си и заминава за Мумбай. Там се оказва забъркана в куп проблеми — приятелят й Мохит я праща да танцува в нощен бар, заблуждавайки я, че се явява на кастинг за филм. Междувременно Рита се опитва да изгони Симар от дома си, но Рошни и Рохан отказват да пуснат бавачката си и заплашват да се изнесат от семейния дом заедно с нея.

Изчезването на Анджали от дома на фамилията, става повод Пиюш да се прибере заедно със Симар в дома на баща си. Младата жена научава, че дъщеря й е избягала и противно на обвиненията на Куши, че е зарязала дъщеря си, тя влиза в стаята й и намира бележка с адреса й в Мумбай. Заедно с Рохан и Пиюш отива в града, за да търси момичето и разлепя плакати из целия град. Междувременно Куши се обажда на Мохит и той я премества в друга квартира с още шест момичета.

Едно от тях звъни на Симар и й разказва къде ще танцува дъщеря й. Тя отива в заведението, но собственика успява да скрие Анджали и заблуждава Симар, че там няма такова момиче. В крайна сметка майка й я намира, виждайки я да танцува за възрастни клиенти и я извежда от там.

След това отива с Пиюш в дома на Барадвадж и заявява, че няма да напусне имението, докато дъщеря й има нужда от нея.

Прем побеснява, когато вижда Пиюш в имението и заплашва да го изхвърли. Симар разкрива, че момчето е негов син, което го поставя в сложна ситуация. Двамата си разменят взаимни обвинения за възпитанията на децата. В крайна сметка Симар си тръгва, но заплашва да се върне. И да си вземе детето чрез съда.

Съдията постановява Анджали сама да избере при кой от двамата си родители иска да живее. По съвет на Куши, момичето заявява, че е голямо и може да се грижи само за себе си. Съдията обаче усеща, че тя е сърдита на майка си и постановява Симар да получи попечителските права. Младата жена се връща в дома на Барадвадж, като се сбогува с Рохан, Рошни и Пиюш.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.