Ритъмът на мечтите еп. 838, 839, 840, 841, 842 от 26, 27, 30.04.2018 и 01, 02.05.2018

Симар спасява дъщеря си от непознатия, но я предупреждава да спаси брака си с Викрам в Ритъмът на мечтите. Но Анджали не я слуша. Междувременно Сародж успява да убеди племенника си да се ожени за Танви.

В дома на Барадвадж Куши, Ума и Пари коментират, че Рошни се опитва да изложи Анания. А тя дочува разговора им и се разстройства.

Викрам приема да се ожени фиктивно за Танви. Той споделя със Симар, която се опитва да го разубеди да не прави тази грешка. Той поставя ултиматум — или Анджали ще провали церемонията, или вече не го обича.

Танви му признава, че го обича, но той не иска да се обвързва с нея. Въпреки това приема да сключат фиктивен брак.

В деня на сватбата Куши заключва Анджали в една от стаите й. Тя не успява да отиде навреме и да предотврати церемонията. Съкрушен Викрам се оженва за Танви. Когато Анджали най-после успява да отиде на венчавката, тя е приключила. А Сародж я заклеймява като недостойна за племенника й.

През сълзи момичето обвинява Симар в предателство и побягва. Санджана се опитва да успокои майка си, че сестра й ще се оправи, но по пътя Анджали катастрофира. В болницата симулира амнезия, с надеждата, че Викрам ще се погрижи за нея. Воден от чувство за вина, той отново започва да се грижи за нея.

Анания и Рошни обтягат отношенията си заради интригите у дома им. Пари заклеймява Рошни, че е унищожила подарък на Анания от Аарав, защото й завижда.

Симар подозира, че тук става нещо друго и открива ножиците в стаята на Пари. Свекървата на Анания обаче се опитва да обвини нея, че ги е подхвърлила. За да ги сдобри Матаджи решава снахите да извършат общ ритуал и да сготвят важни ястия. Пари и Куши отново подкрепят Анания срещу Рошни.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 27 април 2018 г.