Ритъмът на мечтите еп. 833, 834, 835, 836, 837 от 19, 20, 23, 24, 25.04.2018

Анджали се развежда и оставя Агарвал буквално на пътя в новите епизоди на Ритъмът на мечтите. Танви я изобличава пред организацията за защита на жените и те я принуждават да даде развод на Викрам. Разсърдена, тя се свързва с адвокат и иска солидно обезщетение — къщата на семейството.

Междувременно Пари се опитва постоянно да злепостави Рошни и да пробута Анания пред Барадвадж. Когато обаче подвежда снаха си, за да й даде 50 000 рупии за пазар, Матаджи се вбесява и нарежда ключовете да бъдат върнати на Рошни.

Пари отново клевети Симар и Рошни пред снаха си, но този път по-успешно от преди.

Сародж подарява на Танви бижу, което Анджали разпознава като свое. Това я вбесява, но не вдига скандал за бижуто. Вместо това използва ситуация, в която Викрам закъснява заради катастрофа, за да се скара с него.

Двамата в крайна сметка се развеждат, а Пиюш настанява роднините му в имението. Пари и Куши се ядосват, но Матаджи настоява за това.

Пари показва документите за таксата на Радха на Анания и успява да скара двете снахи. Пиюш и Аарав също се намесват, но Матаджи успява да успокои духовете. Симар също.

Съпругата на Прем се връща от Лондон, но този път с нея е Санджана. Още с пристигането, младото момиче е обект на критики и порицания от страна на Пари и Куши. Първо за облеклото, а после и за обноските си.

Анджали прави парти в дома на Агарвал, след което се обажда на Викрам и го лъже, че е пострадала. Той се втурва да й помогне, но е разочарован от поведението й и й се сърди.

Анджали звъни на непознат, който започва да я преследва. Викрам отказва да й повярва, а тя се моли на майка си за помощ. Междувременно Симар влиза в конфликт с Пари, задето обучава нейната снаха в домакинството.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 21 април 2018 г.