Ритъмът на мечтите еп. 828, 829, 830, 831, 832 от 12, 13, 16, 17, 18.04.2018

След много усилия и обещанието на Ритхима, че няма да използва магия, Ааарав и Анания получават благословията на Пари в Ритъмът на мечтите. Възрастната жена скланя децата да се оженят, но се опитва да превърне снаха си в първа домакиня на къщата. Като за целта дори се опитва да злепостави Рошни.

В същото време Симар дискредитира Анджали и я принуждава да върне короната на Тина. Анджали вдига скандал на майка си и се отрича от нея. Прибирайки се в дома на Агарвал вижда Викрам и Танви. Тя е убедена, че двамата имат тайна връзка. След множество скандали Викрам заявява, че иска да се раздели с нея. Анджали пък го обвинява в домашно насилие.

Симар се застъпва за зет си, а после го кани на семейното тържество на Барадвадж. Танви също се появява на семейните снимки, с което вбесява Анджали.

Съпругата се заканва да раздели двамата и се свързва с бракоразводния адвокат Бхагат и подава жалба срещу съпруга си. Викрам пък подготвя документи за развод, но тя отказва да ги подпише.

Пари прави всичко, за да превърне Анания в идеалната снаха. Тя приготвя закуска за семейството, но и Рошни прави същото. Анания обаче подготвя интернационална кухня, докато Рошни спазва традицията. Това ядосва Пари, която се опитва да превърне снаха си в стопанка на дома. Тя дори се опитва да скара двете снахи, но не успява. Матаджи решава ключовете да останат у Рошни, докато Анания се превърне в истинска домакиня, която почита семейните традиции. Рошни пък започва работа в семейната компания.

В имението на Агарвал идва организация за защита на жените по искане на Анджали. Сародж обаче изобличава снаха си. Тя се досеща също, че Танви е влюбена във Викрам. Момичето дори е натоварено да организира партито на Викрам, но Анджали се напива и го проваля.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 13 април 2018 г.