Ритъмът на мечтите еп. 823, 824, 825, 826, 827 от 05, 06, 09, 10, 11.04.2018

В Ритъмът на мечтите Симар спасява Пиюш от Каал. Аарав решава да се довери на Ритхима и на Анания, въпреки протестите на Симар. Междувременно Лили съветва Анджали да оправи отношенията си със Сам, ако иска да продължи с кариерата на модел.

Викрам съжалява пред Танви, че е съсипал брака си и се надява да успее да оправи нещата някой ден. В същото време Анджали отива в жилището на Сам, но Лили също се появява и й заявява, че Тина ще получи нейния договор.

Анджали пощурява и настоява да получи договора, но е позорно изгонена.

След като не успява да влезе в дома си, Пиюш отива да нощува в имението Агарвал. На сутринта се прибира, а Симар му разкрива, че бог Каал го обсебва. Рошни потвърждава думите й и му разкрива, че е убил дори Сумит.

Ритхима се сблъсква със Симар, но успява да й докаже, че наистина иска да помогне на сина й. Анания настоява пред сестра си, да разкрие на Симар, че само смъртта на Пиюш може да прогони бога, но тя отказва да го направи. Вместо това успява да убеди Симар и Пиюш, че ще му помогне. Тя го оковава и призовава дяволския бог. Той отново обсебва Пиюш, заплашва да разруши планината и предупреждава, че след 24 часа няма да остави жива душа. След което избягва.

Ритхима припада, а Каал напада Симар и Раджендра, след което напуска имението. Ритхима идва в съзнанието и води семейството на Симар в далечна местност. Матаджи води Симар и Рошни до далечен храм, откъдето да вземат артефакт, с който да убият Каал.

Ритхима начертава свещен кръг, с който призовава Каал. В него семейството е в безопасност, а Пиюш отново е окован. Симар също се отправя натам и се опитва да спре ритуала, когато Анания й разкрива, че той ще убие синът й. Пари успява да спре Пиюш да не нарани майка си, но междувременно Каал го превръща в каменна статуя, която оживява и чупи веригите.

В същото време Анджали е арестувана за неплатени дългове. Викрам я спасява, но тя отново продължава да се държи грубо с него и семейството му. Убедена е, че той няма да може да й осигури охолния живот, който иска. След скандала помежду им се държи грубо с журналисти, които я разпитват за Сам.

Ритхима дава на Симар тризъбец, с който да убие Каал и той пада сразен. Заедно с него обаче умира и Пиюш. Съсипаната Рошни се сърди на Симар, че е убила съпруга й. Тя плаче над тялото му, а сълзите й лекуват раните му и той оживява. Пиюш няма спомен за случилото се, а семейството не му разкрива подробности.

Симар дава благословията си за брака между Анания и Аарав, но Пари се противопоставя. Тя заявява, че не иска семейството й да се свързва с Ритхима заради магьосническите й сили. Симар обещава на влюбените, че ще направи всичко по силите си, за да ги защити. Анджали продължава да съсипва живота на Агарвал и е на път да се окаже изгонена от имението.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 6 април 2018 г.