RING.BG и bTV създават заедно Портал на Световното 2010! с онлайн видео и снимки

RING.BG и bTV създават заедно Портал на Световното 2010!

Всичко най-интересно от Мондиал 2010 с адрес www.svetovno.ring.bg и www.svetovno.btv.bg

От днес, 2 юни телевизия RING.BG, съвместно с bTV стартират изцяло нов сайт, посветен на Световното първенство по футбол 2010. Сайтът www.svetovno.ring.bg и/или www.svetovno.btv.bg ще предложи на посетителите си изчерпателна информация за Мондиал 2010 в Южна Африка.

До началото на Световното първенство по футбол остава съвсем малко. На новата интернет страница, всички футболни фенове могат лесно и бързо да намерят  интересни новини, свързани с всеки един от участниците във футболното първенство, галерия с много и разнообразни снимки, пълната програма на всички мачове, текстови визитки на всичките 32 отбора. За всички посетители ще бъде поместена и информация за трудностите и интересните моменти на тимовете по пътя им към Световното първенство.

Това ще е мястото, в което футболните фенове ще намерят мнения и неочаквани гледни точки от известни специалисти от света на футбола у нас, както и прогнози за предстоящите срещи от най-очакваното събитие на годината. Най-нетърпеливите пък ще могат да разберат резултатите в реално време чрез секция „livescores”.

Всичко около Световното първенство по футбол е с адрес www.svetovno.ring.bg или www.svetovno.btv.bg.

Коментари (1)

Публикувано в на 2 юни 2010 г.