Rhythm is a dancer в Банско – концерт на SNAP!

SNAP! за първи път с концерт в Банско

Turbo B и Michelle обещават лавинообразно диско шоу

По специална покана на музикална компания Селект Мюзик Медия, на 18 февруари 2012г. (събота) в Банско пристигат Turbo B и Michelle от легендарната през 90те години евроденс формация SNAP!. Домакин на концерта е Best Western FLORIMONT Hotel&Casino&Spa (Банско, ул. Глазне 5), като партито е с начален час 20:00ч. и ще се проведе в новооткритата концертна зала на хотелския комплекс. Организаторите на участието на SNAP! са предвидили елегантен диско бал с ексклузивни барове и луксозна обстановка, ефектна сцена и осветление, присъствие на красиви топ модели и още много изненади, издържани в стилистиката на диско ерата.

„В България са едни от най-красивите жени на света и затова очаквам с голямо нетърпение всеки мой концерт тук. Още повече, че G Money (така Turbo B нарича Енчев) ми е обещал да ме запознае с Мис Банско, надявам се да не е някоя Мис от 90те… Разбрах, че по това време в Банско ще е моя приятел принца на Монако, Алберт II, но за разлика от него аз не карам ски. Затова пък мога да ви обещая кралски хитове и императорски бийтбокс. ”, развълнувано споделя Turbo B във връзка с предстоящата си поредна визита в България. Участието на SNAP! в Банско съвпада и с провеждащата се по същото време  Световна купа по ски алпийски дисциплини.

Освен култовите парчета от репертоара на групата „The Power”, „Colour Of Love”, “Oops Up” и “Rhythm is a dancer ”, изпълнителите са подготвили и солидно количество beatbox импровизации, както и ретро хитове от златната ера на диско музиката – 90-те години на XX век. Oрганизаторите на концерта Селект Мюзик Медия обещават впечатляваща и авангардна декорация, VIP обслужване и луксозна атмосфера за всички гости на своеобразния Зимен ретро бал.

Началото на концерта ще бъде поставено от Румънеца и Енчев, които ще имат честта да подгреят за пореден път едни от своите приятели SNAP!

Продажбата на билетите стартира на 27 януари 2012г. и могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и на рецепцията  на FLORIMONT Bansko на цени от 35 и 50 лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 януари 2012 г.