Резил за Рут – пие, пуши, потапя се, БРЕМЕННА Е!

ТВ шоуто „Къртицата“ по ТВ7 роди повече сензации, отколкото продуцентите му Иван и Андрей някога са можели да се надяват.

Само за два дни се случиха две събития, „разтърсили“ хайлайфа. Първо видяхме скандалните отношения на Деян Донков и заслепено влюбената Радина Кърджилова, граничещи с домашното насилие… граничещи, най-малкото, защото се случиха в студиото на ТВ предаване, а не в дома им.

Още на следващия ден се състоя „заколението“ на друга звезда, този път от музикалната сцена. Рут Колева бе обявена за Певица на годината – 2012 от БГ радио, но след участието си в „Къртицата“, тя никога няма да може да стане „Жена на годината“, да не думаме за „Майка на годината“. Горката, „здраво се прецака“.

На първо място, Рут загуби гаджето си Калоян по време на шоуто. Това се случи заради необуздан флирт с участник в риалити формата на име Любо. Но, о, драма. Във второ действие, или във втората половина на шоуто се оказва, че Рут е бременна. И то от този, който бе обруган и може би дори унизен от фриволното и леконравно поведение на бившата си половинка – именно Калоян.

На всичкото отгоре, на Рут се наложи да признае в ефир „деликатното си положение“ – все пак предаването „Къртицата“ е свързано с екстремни изпитания, въпреки че сюжетно започна да кривва към треторазрядно женско шоу.

Но кое е по-фрапиращото – през целия престой в Базата (или студиото) на „Къртицата“, ръцете на Рут рядко оставаха празни. В тях тя или държеше димяща цигара, или някоя преполовена бутилчица. Не стига това – оказва се, че певицата вече е знаела за бременността си, когато безпардонно прие да бъде увесена надолу с главата и потопена в дълбок аквариум, пълен с вода. Алкохол, цигари, екстремни изживявания – безспорно среда, подходяща за всеки плод в утробата на всяка горда майка.

Дали Рут Колева ще задържи плода или, образно казано, ще бъде „заколен“ чрез аборт – това предстои да разберем най-много след осем месеца. А дотогава можем да кажем едно – „Рут се прецака много здраво“. И продължава да го прави, защото се вижда как участието в шоуто, базирано на тлъст хонорар, продължава да стои над всичко лично.

Виж видео запис от епизода, в който певицата признава с неохота бременността си:
Къртицата ep49 част1/ 21.05.2013

Къртицата ep49 част2/ 21.05.2013

Къртицата ep49 част3/ 21.05.2013

Коментари (0)

Публикувано в на 23 май 2013 г.