Режисьор пропя – уау, Робърт Уау /видео премиера/ с онлайн видео и снимки

Режисьор пропя – уау, Робърт Уау /видео премиера/

Клип за 0, 00лв засне режисьорът Робърт Уау и дебютира със сингъла „Преструвам се”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=nXKIWWYhASY

Режисьорът, чието дело е видеото на Мария Илиева –“ I like”, дебютира като изпълнител на българската музикална сцена с видео изцяло по негова музика, текст и аранжимент. „Преструвам се” е заснето в родината му Швеция и също е негова заслуга.

Идеята за проекта се ражда спонтанно след кавга с приятелката му, която също е лице познато на българската публика.

„Винаги можеш да заснемеш лъскав клип за хиляди левове, но с това не можеш да си купиш любов и одобрение от феновете”, споделя Робърт.

Изпълнителят работи усилено по още две нови парчета, като едното е в дует с една млада звезда от България и ще бъде своеобразно продължение на “Преструвам се”.

Робърт Уау е плод на балканска любов. Родителите му са сърби. Бизнесът им ги отвежда в Швеция, където всъщност се ражда той. Преди да дойде в България работи като диджей в Палма де Майорка. Започва да учи кинорежисура в НАТФИЗ през 2003-а. Печели няколко първи награди с дипломната си работа по късометражния филм “Diving” от фестивали в САЩ, Русия, Гърция и Сърбия. След това започва работа с изпълнители като Мария Илиева, Мона, сръбската звезда Сека Алексич и световноизвестния диджей Тиесто.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2013 г.